- 4 Kasım 2019
- 27.454
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.310
- 598
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla yalan yok bitti gibi ama yarın depreşebilirYarışma heyecanı bitti değil mi![]()
Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara inşallah
Valla senin tabaginda güzeldi canim simdi düşünemiyorum bile neyaptinBari meydanı bize birakin beaaacok suslemeyin eeyy siz kazananlar
![]()
Çok hafif dokunuşlar yaptım hepsi sizin içinBari meydanı bize birakin beaaacok suslemeyin eeyy siz kazananlar
![]()
İşte onlar ilk 3 olursa 4. 5. 6. olarak alabiliyorsunuz:)Bari meydanı bize birakin beaaacok suslemeyin eeyy siz kazananlar
![]()
Bu kez daha iddialiValla senin tabaginda güzeldi canim simdi düşünemiyorum bile neyaptin![]()
Aynen abla yarıştığın her zaman var o heyecanAcaba kaçıncı olacağım heyecanı oluyor canım![]()
Amaa nedeğnn 1 olmak varken 6 olayimİşte onlar ilk 3 olursa 4. 5. 6. olarak alabiliyorsunuz:)
Abla sofradan sonra az içimde kaldı 2.sine pek özenmedim zaten zararsızım kimse korkmasın bendenBu sefer daha iddialı geldi bana![]()
İşte onlar daha basit yapamıyor.Alışınca daha aşağısını yapamıyorsun.Bizde diyoruz ki biz yapıyoruz siz daha üst yapın:)Amaa nedeğnn 1 olmak varken 6 olayim![]()
Hayırlı akşamlar mavişimHayırlı akşamlar evvoş![]()
Seni düşünümiyorumAhanda öyle diyosan yine suslemissindir sen![]()