- 24 Eylül 2018
- 99.032
- 296.022
- 698
İyiyim şükür, değişiklik oldu bana da,kaç gündür evdeydim. Sen nasılsın canım?Nasılsın neler yapıyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim şükür, değişiklik oldu bana da,kaç gündür evdeydim. Sen nasılsın canım?Nasılsın neler yapıyorsun![]()
Sagol canımSağolasın canım, senin de ellerine sağlık![]()
Geçmiş olsun canımBen görememişim rapor çıkmış herşey benim tahmin ettiğim gibi ağrı olmamasina rağmen kalça da ödem ve iltihap çıktı
Tescilli AS hastasiyim artık bu hastalıklarda ilk başlanan rutin ilaca başladık geç de olsa![]()
Sağol Yasmin sağol inşallah hakkimizds hayırlısı olsunNe olduğu bilindiğine göre tekrar geçmişler olsun canım![]()
Üzüm veya elma pekmezi ile yapınca şeker istiyor canımSagol canım
Fakat tadı şekersiz olmuştuilk ve son denemem
![]()
Çok iyi olmuş canımİyiyim şükür, değişiklik oldu bana da,kaç gündür evdeydim. Sen nasılsın canım?![]()
Sağolasın cancağzım![]()
Hep iyi ol sen askomÇok iyi olmuş canım
İyiyim canım çok şükürBir değişiklik yok:)Temizlik,yemek akşam oldu:)
Sağol aşkomHep iyi ol sen askomgünler çabuk geçip,bitiyor
Aynen ondan sordum ne pekmezi diye:)Bizim dut pekmezi çok tatlı:)Birde ben karpuz pekmezi yaptım oda tatlı:)Üzüm veya elma pekmezi ile yapınca şeker istiyor canım![]()
Herhalde yaniiğğğğ. Ya ne olacağdı benim gibi bir diva içinDiva yaziyo![]()
Amin kuzum, inşallah. Teşekkür ederimAmaaaa çok guzel pastayaa
Guzel.saglikli yaşlarin olsun canim Rabbim ne istiyosan güzel kalbine onu versin inşAllah![]()
Teşekkür ederim çiçeğimDoğum günün kutlu olsun canım benim![]()
![]()
![]()
Amin evvam, amiiinnn. İnşallah bu sene iikimize de evlatlarımızı verirAmağnn hemide çikiletalıdoğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana önce sağlık sıhat mutluluk sonrada mucizeni getirsin çok amin
![]()
![]()
![]()
Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara inşallah![]()
![]()
İnşaallah canım bende seni seviyorumSizi seviyorum. İnşallah birlikte nice yıllar geçiririz![]()
Aynen öyle,hangi ara hafta bitti anlamadimSağol aşkom
Aynen günler akıp gidiyor.Ne çabuk cuma oldu:)
Ben de seni seviyorum canım,AminSizi seviyorum. İnşallah birlikte nice yıllar geçiririz![]()
Güneşin pencereden giren ışınlarının zeminde oluşturduğu şekiller,gölgeler . "güneşin yakaladigi an" anlamına geliyor