Bende sunum dışında fikirlere önem veriyorlar canım yani hepsi birleşiyor:)Abla sofradan sonra az içimde kaldı 2.sine pek özenmedim zaten zararsızım kimse korkmasın benden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sunum dışında fikirlere önem veriyorlar canım yani hepsi birleşiyor:)Abla sofradan sonra az içimde kaldı 2.sine pek özenmedim zaten zararsızım kimse korkmasın benden![]()
Bak orasi dogru ben de susleyince kendimi tutamiyorm sunu yapayim bunu yapayim derkenİşte onlar daha basit yapamıyor.Alışınca daha aşağısını yapamıyorsun.Bizde diyoruz ki biz yapıyoruz siz daha üst yapın:)
Tesekkjr ederm canm bekleyip görcezHayırlı akşamlar mavişim❤
Seni düşünümiyorumsunumların çok şık gerçekten
![]()
Bencede ben çok beğeniyorum sunumlarını çok şıkOda kendini çok geliştirdi:)
İşte bizde alıştık daha kötüsünü yapamıyoruz:)Bak orasi dogru ben de susleyince kendimi tutamiyorm sunu yapayim bunu yapayim derken
Tesekkjr ederm canm bekleyip görcez![]()
İlk sunumu çok iyiydi ama karanlık olmuştu.Ondan sonra kalite çok yükseldi.Bende çok beğeniyorum ve mutlaka birinde kazanacak:)Yani pınar olmazsa diğerinde mutlaka:)Bencede ben çok beğeniyorum sunumlarını çok şık![]()
Vala abla dedim yapıp atayım elim gitmedi ne yalan söyliymİşte bizde alıştık daha kötüsünü yapamıyoruz:)
Evet abla kazanır o zaten mutlaka.İlk sunumu çok iyiydi ama karanlık olmuştu.Ondan sonra kalite çok yükseldi.Bende çok beğeniyorum ve mutlaka birinde kazanacak:)Yani pınar olmazsa diğerinde mutlaka:)
Hatırlıyorum sankiBen dahil çoğumuz 7. takımdaydık.Takımda isyan çıktı.Hepsi başka siteye gitti bu arkadaşta onlarla beraber gitti
Orada yine olay oldu çoğu yine geri geldiTakım kapatıldı
![]()
Hatırlarsın tabi Eloş'ta gitmiştiHatırlıyorum sanki3 sene olmuştur
![]()
Hippo, eloş, sidelya falanHatırlarsın tabi Eloş'ta gitmişti![]()
Aynen öyleHippo, eloş, sidelya falan![]()
Aşkom nerelerdesin
Hemso sorma,mesguldum
Geldim askom, kardeşime uğradım, anca olduAşkom nerelerdesin![]()
Ellerine sağlık canım tarif alalımOrciklerimin ilk kat bulamacı bulandıEki Görüntüle 2786470