- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Bence yiyebilirsin 1meyve yanina 1bardak süt yada kuruyemişE Elif_Eylul sence meyve yiyebilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yiyebilirsin 1meyve yanina 1bardak süt yada kuruyemişE Elif_Eylul sence meyve yiyebilir miyim
Anaaaaaa neler duyuom öyleeeBen üstadına sordum size değil
Teşekkür ederim ablam hep birlikte nice yıllara inşallahBugündü diye okudumda ondan.
Şimdiden kutlayım,nice sağlıklı huzurlu yılların olsun evladım
Dediğimi yap, yaptığımı yapmaOlmaz senin dediğini yapmam
Öğlen menüsü olarak mıBence yiyebilirsin 1meyve yanina 1bardak süt yada kuruyemiş
Ablaaa takimimiz 7kez 1.ci oldu bunlari hep takip etmek icin ugrasiyoruz tabiki kendimizide valla herkes cok memnun ve kilo veriyoAnaaaaaa neler duyuom öyleee
Siz diyetten ne anlarsınızÇıtır hatunlarAnaaaaaa neler duyuom öyleee
Biz yalı kazığı mıyız?Ben üstadına sordum size değil
Teşekkür ederim ablam hep birlikte nice yıllara inşallah
Dediğimi yap, yaptığımı yapma
Benim oğlan senin gibiO yiyor ben alıyorumTeşekkür ederim ablam hep birlikte nice yıllara inşallah
Dediğimi yap, yaptığımı yapma
AmiiiinnnnRica ederim tatlım ne demek sağlıklı yaşların olsun
Sanırsın ki 40 kiloyuz bizde sjskjsk tam 62 grliyom tosun paşa gibin oldumSiz diyetten ne anlarsınızÇıtır hatunlar
Oglen yemek yemedinmiÖğlen menüsü olarak mı
Greyfurt veya portakal yemek istiyorum.Vitamin almak için yoksa yemesemde olur
Diyet yapmayan anlamazBiz yalı kazığı mıyız?
Amiiiinnnn
O zaman sende bize takılSanırsın ki 40 kiloyuz bizde sjskjsk tam 62 grliyom tosun paşa gibin oldum
Gayet de diyet yaptım bugün Eve geldim gittim salata yedim sadece. bi de peynirDiyet yapmayan anlamaz
Tövbe yarabbimBiz yalı kazığı mıyız?
Kilomu aldın yoksaDiyet yapmayan anlamaz
Yok sadece sabah 1 haşlanmış yumurta peynir,3 zeytin,yeşillik ve kuru domates yedim.Akşama fırında balık salata gün biter:)Oglen yemek yemedinmi
Aaa yeee 1tane greyfurt yag yakici ozelligi var yanina ceviz badem ekle bence
Tamam diyet yapcan gece ne yicen yatarkenGayet de diyet yaptım bugün Eve geldim gittim salata yedim sadece. bi de peynir