How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Hic etkili degil abla ben diyorum nevoya iste vucud aç kalica yağ depoluyomus
Ama ben zaten diyet dışı çok yemiyorum.Dedim ya sabaha ekmek ekle akşama ek pilav o kadar🙄
Ben kızartma yapmam,hazır kullanmam,kurabiye kek bile tam buğdayla🤭pirinç kullanmam hep bulgur🙄

Yani sebze yemeği diyelim yanına 2-3 kaşık pilav yerim🤣
Ben alışayım sen gör ben aç gezerim diyet yaparken.Normalde sağlıklı beslendiğim için zor gider.
Ben mesela her şeye tam buğday unu kullanırım🤭
Zaten hicbirseyi kesmemek gerekiyormuş sebze yanina 3kasik pilav makarna bol salata ama her aksam yicekmisin

Ama ben zaten diyet dışı çok yemiyorum.Dedim ya sabaha ekmek ekle akşama ek pilav o kadar🙄
Ben kızartma yapmsm,hazır kullsnmam,kurabiye kek bile tam buğdayla🤭pirinç kullanmam hep bulgur🙄
Nevo bırak palaverayı. lüp Lüp götürüyorsun yemekleri bize Burda ayak yapıyorsun :KK53:

Ben kızartma yapmam,hazır kullanmam,kurabiye kek bile tam buğdayla🤭pirinç kullanmam hep bulgur🙄
Maşallah🤭
Bence verirsin ama ara ogun ekle derim ben

Biz diyette olunca o aç sanıyorum.Sürekli yediriyorum🤣
Bide gece yiyor oyyyyy :KK53:
Hemde nasil yiyoo homini girtlak biseyde oldugu yok😬
Dal gibi halaa yaaa :KK53::KK53:
Hic etkili degil abla ben diyorum nevoya iste vucud aç kalica yağ depoluyomus
Bende öyle biliyorum az yesin sık yesin yani.
Annem sarma sarmış :kk77: orada yicez yemek. sonra da pasta :kk77::kk77::kk77:
Oyyyy sarmamıı
Az önce de yedim salata. hatta o kadar açım ki karnım gurulduyor ama kendimi anneme saklıyorum :rolleyes:
Sarma var işin içinde şanslısın

Back