- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
Gündüzdü oEee hani diyet salata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gündüzdü oEee hani diyet salata
Ama ben zaten diyet dışı çok yemiyorum.Dedim ya sabaha ekmek ekle akşama ek pilav o kadarHic etkili degil abla ben diyorum nevoya iste vucud aç kalica yağ depoluyomus
Zaten hicbirseyi kesmemek gerekiyormuş sebze yanina 3kasik pilav makarna bol salata ama her aksam yicekmisinYani sebze yemeği diyelim yanına 2-3 kaşık pilav yerim
Ben alışayım sen gör ben aç gezerim diyet yaparken.Normalde sağlıklı beslendiğim için zor gider.
Ben mesela her şeye tam buğday unu kullanırım
Nevo bırak palaverayı. lüp Lüp götürüyorsun yemekleri bize Burda ayak yapıyorsunAma ben zaten diyet dışı çok yemiyorum.Dedim ya sabaha ekmek ekle akşama ek pilav o kadar
Ben kızartma yapmsm,hazır kullsnmam,kurabiye kek bile tam buğdaylapirinç kullanmam hep bulgur
Afiyet olsunAnnem sarma sarmış orada yicez yemek. sonra da pasta
BUNU BEN DE DÜN DEDİM ama TINLAMADI BaZILaRI NevresteHic etkili degil abla ben diyorum nevoya iste vucud aç kalica yağ depoluyomus
Ben zaten öyle besleniyorumÖyle kilo aldım işte hareketsizliktenZaten hicbirseyi kesmemek gerekiyormuş sebze yanina 3kasik pilav makarna bol salata ama her aksam yicekmisin
Tişikkir idirimAfiyet olsun
Ben zaten öyle besleniyorumBUNU BEN DE DÜN DEDİM ama TINLAMADI BaZILaRI Nevreste
MaşallahAma ben zaten diyet dışı çok yemiyorum.Dedim ya sabaha ekmek ekle akşama ek pilav o kadar
Ben kızartma yapmam,hazır kullanmam,kurabiye kek bile tam buğdaylapirinç kullanmam hep bulgur
Niye size yalan borcum mu varNevo bırak palaverayı. lüp Lüp götürüyorsun yemekleri bize Burda ayak yapıyorsun
Ben zaten öyle besleniyorum
Evde oturmak bize gore degilBen zaten öyle besleniyorumÖyle kilo aldım işte hareketsizlikten
Bide gece yiyor oyyyyyBiz diyette olunca o aç sanıyorum.Sürekli yediriyorum
Dal gibi halaa yaaaHemde nasil yiyoo homini girtlak biseyde oldugu yok
Bende öyle biliyorum az yesin sık yesin yani.Hic etkili degil abla ben diyorum nevoya iste vucud aç kalica yağ depoluyomus
Oyyyy sarmamııAnnem sarma sarmış orada yicez yemek. sonra da pasta
Sarma var işin içinde şanslısınAz önce de yedim salata. hatta o kadar açım ki karnım gurulduyor ama kendimi anneme saklıyorum
Ben normalde bile ara öğün yapmamKızlar diyor anne bunun az olduğundan diyet yaptığımızdan emin misin diyorlarMaşallah
Bence verirsin ama ara ogun ekle derim ben
Aynen canımEvde oturmak bize gore degil
Aynen abla gece bile yiyorBide gece yiyor oyyyyy
Dal gibi halaa yaaa
Bende öyle biliyorum az yesin sık yesin yani.
Oyyyy sarmamıı
Sarma var işin içinde şanslısın
Sabah aksam saatlerin kac 11 6 gibimi yiyosunBen normalde bile ara öğün yapmamKızlar diyor anne bunun az olduğundan diyet yaptığımızdan emin misin diyorlar