Evet abla 1 yıldır evden çıkmayınca 6-7 kilo aldım.Kilomu aldın yoksa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet abla 1 yıldır evden çıkmayınca 6-7 kilo aldım.Kilomu aldın yoksa![]()
Keske öglene ekleseydin ama meyve kuruyemis ye bence vucudunu aç birakirsanda tartıda arti görürsünYok sadece sabah 1 haşlanmış yumurta peynir,3 zeytin,yeşillik ve kuru domates yedim.Akşama fırında balık salata gün biter:)
GeceGayet de diyet yaptım bugünEve geldim gittim salata yedim sadece. bi de peynir
Kebab yer kesinTamam diyet yapcan gece ne yicen yatarken![]()
Sen normalde hemen verirdin kilolarını durdurmu yoksa.Evet abla 1 yıldır evden çıkmayınca 6-7 kilo aldım.
Canım ben zaten normalde bundan farklı sabah 1-2dilim ekmek yiyorum. Akşama pilav olabiliyor.Keske öglene ekleseydin ama meyve kuruyemis ye bence vucudunu aç birakirsanda tartıda arti görürsün
Kek pasta borek hersey yer oKebab yer kesin![]()
Abla 1 yıldır veremiyorum.Sen normalde hemen verirdin kilolarını durdurmu yoksa.
Potansiyeli var o konuda homini girtlak götürüyor vallaKek pasta borek hersey yer o![]()
PilavmiCanım ben zaten normalde bundan farklı sabah 1-2dilim ekmek yiyorum. Akşama pilav olabiliyor.
Yani aç bırakmazsam gitmez gibi![]()
Troidlermi yoksa gene .Abla 1 yıldır veremiyorum.
Bugün 5 gün ailece yapıyoruz.Hepsi 2-3 verdi.Ben almışımBen onlardan az yiyorum
![]()
Bak iste az yiyorum diyosunAbla 1 yıldır veremiyorum.
Bugün 5 gün ailece yapıyoruz.Hepsi 2-3 verdi.Ben almışımBen onlardan az yiyorum
![]()
Aç kalmak ne kadar etkili ki kilo vermede..Pilavmi
Aç birak kendini bakalim verecekmisin![]()
Biz diyette olunca o aç sanıyorum.Sürekli yediriyorumValalahamı![]()
![]()
Hemde nasil yiyoo homini girtlak biseyde oldugu yokPotansiyeli var o konuda homini girtlak götürüyor valla![]()
Hic etkili degil abla ben diyorum nevoya iste vucud aç kalica yağ depoluyomusAç kalmak ne kadar etkili ki kilo vermede..
Tamam diyet yapcan gece ne yicen yatarken![]()
Annem sarma sarmışGeceBenimki gece mantı yedi
![]()
Yani sebze yemeği diyelim yanına 2-3 kaşık pilav yerimPilavmi
Aç birak kendini bakalim verecekmisin![]()
Eee hani diyet salataAnnem sarma sarmışorada yicez yemek. sonra da pasta
![]()