Evet abla 1 yıldır evden çıkmayınca 6-7 kilo aldım.Kilomu aldın yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet abla 1 yıldır evden çıkmayınca 6-7 kilo aldım.Kilomu aldın yoksa
Keske öglene ekleseydin ama meyve kuruyemis ye bence vucudunu aç birakirsanda tartıda arti görürsünYok sadece sabah 1 haşlanmış yumurta peynir,3 zeytin,yeşillik ve kuru domates yedim.Akşama fırında balık salata gün biter:)
GeceBenimki gece mantı yediGayet de diyet yaptım bugün Eve geldim gittim salata yedim sadece. bi de peynir
Kebab yer kesinTamam diyet yapcan gece ne yicen yatarken
Sen normalde hemen verirdin kilolarını durdurmu yoksa.Evet abla 1 yıldır evden çıkmayınca 6-7 kilo aldım.
Canım ben zaten normalde bundan farklı sabah 1-2dilim ekmek yiyorum. Akşama pilav olabiliyor.Keske öglene ekleseydin ama meyve kuruyemis ye bence vucudunu aç birakirsanda tartıda arti görürsün
Kek pasta borek hersey yer oKebab yer kesin
ValalahamıGeceBenimki gece mantı yedi
Abla 1 yıldır veremiyorum.Sen normalde hemen verirdin kilolarını durdurmu yoksa.
Potansiyeli var o konuda homini girtlak götürüyor vallaKek pasta borek hersey yer o
PilavmiCanım ben zaten normalde bundan farklı sabah 1-2dilim ekmek yiyorum. Akşama pilav olabiliyor.
Yani aç bırakmazsam gitmez gibi
Troidlermi yoksa gene .Abla 1 yıldır veremiyorum.
Bugün 5 gün ailece yapıyoruz.Hepsi 2-3 verdi.Ben almışımBen onlardan az yiyorum
Bak iste az yiyorum diyosunAbla 1 yıldır veremiyorum.
Bugün 5 gün ailece yapıyoruz.Hepsi 2-3 verdi.Ben almışımBen onlardan az yiyorum
Aç kalmak ne kadar etkili ki kilo vermede..Pilavmi
Aç birak kendini bakalim verecekmisin
Biz diyette olunca o aç sanıyorum.Sürekli yediriyorumValalahamı
Hemde nasil yiyoo homini girtlak biseyde oldugu yokPotansiyeli var o konuda homini girtlak götürüyor valla
Hic etkili degil abla ben diyorum nevoya iste vucud aç kalica yağ depoluyomusAç kalmak ne kadar etkili ki kilo vermede..
Tamam diyet yapcan gece ne yicen yatarken
Annem sarma sarmış orada yicez yemek. sonra da pastaGeceBenimki gece mantı yedi
Yani sebze yemeği diyelim yanına 2-3 kaşık pilav yerimPilavmi
Aç birak kendini bakalim verecekmisin
Eee hani diyet salataAnnem sarma sarmış orada yicez yemek. sonra da pasta