- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Netten seyredersin o zaman geri dönüş yaparsınAynen aynen, sıkılırsam onuda bırakırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netten seyredersin o zaman geri dönüş yaparsınAynen aynen, sıkılırsam onuda bırakırım
Aaa neden
Şevki hoca ile sorunlar olmuşOnların arasında sıkıntı olmuş herhalde gazetede öyle yazıyordu,çok beyefendi bir adam üstelik.
Nevoş ıspanak yıkıyor müsait değil gelemez savaş veriyor onlarlaNevreste nevoş ben geldim
Evet öyleymiş mügede bişiler demiş hocaya o anda.Şevki hoca ile sorunlar olmuş
Aaa çok garip ya, yıllardır beraberlerdi birde geçen hafta bir program izlemistim ordada seyircilerin arasinda oturuyordu nedenseŞevki hoca ile sorunlar olmuş
Ispanak varken beni mi görecek demi ciceeemmNevoş ıspanak yıkıyor müsait değil gelemez savaş veriyor onlarla
Evet öyleymiş mügede bişiler demiş hocaya o anda.
Ben de tam izleyemedim. Nette okudum haberini Didem arslanın programında çıkacakmışAaa çok garip ya, yıllardır beraberlerdi birde geçen hafta bir program izlemistim ordada seyircilerin arasinda oturuyordu nedense
Çiceenn koşturuyor şimdiIspanak varken beni mi görecek demi ciceeemm
O kadınıda hiç sevmem ayarı yok onunda.Ben de tam izleyemedim. Nette okudum haberini Didem arslanın programında çıkacakmış
Şaşırdım doğrusu,herkesin nasibiBen de tam izleyemedim. Nette okudum haberini Didem arslanın programında çıkacakmış
Ispanak yemek kolay değilÇiceenn koşturuyor şimdi
Yıka yıka bitmiyor,sanırsın ki hamamda yıkanacakIspanak yemek kolay değil
Nasipse evine gidecek elticimyasminsay elticim nerelerde
Hadiya gecmis olsun esineNasipse evine gidecek elticim
Eşimin boynu tutulmuştu ya, doktora gittik. Boynuna iğneler yaptılar
Isınmayan ayaklarıma panduftu, market işleriydi, pazar işleriydi derken bu saat oldu. Şimdi eczaneye uğradık, benim yamuk nalet gelir gelmez eve geçeceğiz inşallah
Ne oldu sizin işler bittimi dünkü olay vardı ya.Nasipse evine gidecek elticim
Eşimin boynu tutulmuştu ya, doktora gittik. Boynuna iğneler yaptılar
Isınmayan ayaklarıma panduftu, market işleriydi, pazar işleriydi derken bu saat oldu. Şimdi eczaneye uğradık, benim yamuk nalet gelir gelmez eve geçeceğiz inşallah
Hoş geldin NasılsınNevreste nevoş ben geldim