Sen ışık var diyosanYok yok arıyor:)
Ben 2 .yarışmada yaptığını bile çok beğendim:)
Evet nalet tükseliyor sen düşünBenden fazlaydi oyu naletin
Kk iste ne garip vermiyolarBen hep farklı şeyler denemek istedim. Kk sevmiyorsa ben napayım
susamlı tavuk kanatlarım güzeldi bence. Mor psta da güzeldi ama olmadı
Bence var :)Işık olmayanlarla uğraşmıyorum:)Sen ışık var diyosan
Hatırlıyorum oradada çoğunlukla hep tektin çünkü.Abla orada eve gelmiyordu.Ayın en fazla 10 günü evdeydi bütün iş benim üstümdeydi:)
Orası aslında terör bölgesi gibi çok karışık semtleri var ama açık verilmiyor:)
Aman bisey olmaz ondanEvet nalet tükseliyor sen düşün
Bende diyorum abla yavaş yavaş ilerliyor haftaya inşallah alıcakBu hafta olmazsa haftaya kesin
Enazından 2 hafta kafamız rahat gelecek aylara allah kerimAman bisey olmaz ondan
Evet abla çoğunluk tektim.Burası ondan çok rahat.Bizim bulunduğumuz ilçe tarafı yeni kurulum.Bu ilçenin merkezinde eşimin karakolu,bağlar bahçeler,tek katlı evler.Öyle katlar falan yok.Çok güzel bir yerde çalışıyor.Eve çok yakın araba ile 5-10 dk:)Hatırlıyorum oradada çoğunlukla hep tektin çünkü.
Oraları hiç bilmem gerçide tahmin etmiştim öyle olduğunu.
Vala flu mlu ben şimdiden korktumOndan sonra korkalım:)
Çok iyi işe yakın olması çok daha süpermiş.Evet abla çoğunluk tektim.Burası ondan çok rahat.Bizim bulunduğumuz ilçe tarafı yeni kurulum.Bu ilçenin merkezinde eşimin karakolu,bağlar bahçeler,tek katlı evler.Öyle katlar falan yok.Çok güzel bir yerde çalışıyor.Eve çok yakın araba ile 5-10 dk:)
Kimse dalga geçmiyor seninle:)
Oldu tatlım oldu nereyee huuuu
Bende öyle bendeVala flu mlu ben şimdiden korktumçok merak ediyorum ne yaptı
Amağnn ne dalgası be
Ablam biz yeşilyurttayız.İşte sizin lojmanlarda yeşilyurta bağlı:)Çok iyi işe yakın olması çok daha süpermiş.
Değişmiştir oralar şimdi değilmi oralara gelsem tanıyamam herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?