- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Abla baktık güzel yapmış yakasına yapışırız uygulama içinOldu tatlım oldu nereyee huuuu
Bende öyle bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla baktık güzel yapmış yakasına yapışırız uygulama içinOldu tatlım oldu nereyee huuuu
Bende öyle bende
Olmuş olmuş bu ablaHaftaya hazırlanıyor:)
Ablam biz yeşilyurttayız.İşte sizin lojmanlarda yeşilyurta bağlı:)
Merkezde çok değişiklik yok ama bu taraflar çok değişti:)
Beylerderesine az kaldı :)Şehir o tarafa ilerliyor:)
Bence şuanda sacmaliyo arastirmak bile bir çabadir iyiye gidiyo demektirHaftaya hazırlanıyor:)
Vallah billah patentini ister hemen gel vazgeç bu sevdadanAbla baktık güzel yapmış yakasına yapışırız uygulama için
Kimse dalga geçmiyor seninle:)
Takdir ediyoruz çabanı:)
Şaka yaptımAmağnn ne dalgası be
İster abla alsemden bahsediyorsak yaparVallah billah patentini ister hemen gel vazgeç bu sevdadan
Abla otogar 1999 da yapıldı.1,5 sene filan önce gittik zaten şehir tamamen değişik gelmişti,o dönermde otogar yapılıyordu bitmemişti daha.
Beyler dereside şehre uzak kalıyordu zaten.
Zaten ciddi olamazsın ki bunda çaban süper takdir ettim seniŞaka yaptım
Teşekkür ederimZaten ciddi olamazsın ki bunda çaban süper takdir ettim seni
Bizde şaka yapıyoruz canım inanki gönülden istiyorum kazanmanıŞaka yaptım
Yaparsa bittiğinin anıdır sjskjksjskİster abla alsemden bahsediyorsak yapar
Döndüğümüz yılda inşaatı yapılıyordu ordan aklımda kaldı hatta.Abla otogar 1999 da yapıldı.
Şimdi bize yakın abla beylerderesi:)Şimdi orada köprü var alt kısmı komple piknik alanı yapıldı:)
Rica ettim evladımTeşekkür ederim
Yani çok gelişmiş bir şehir değil ama bizden sonraki illere göre çok gelişmiş:)Yaparsa bittiğinin anıdır sjskjksjsk
Döndüğümüz yılda inşaatı yapılıyordu ordan aklımda kaldı hatta.
Gördük o köprüyü aetur bile tanıyamadı oraları çok güzel olmuş birde.
Kolay gelsin sanada nevoşumBen biraz çıkayım .Ispanaklar beni bekler:)
Çok değişmiş cidden biz bile tanıyamadık yani.Yani çok gelişmiş bir şehir değil ama bizden sonraki illere göre çok gelişmiş:)
İnsanı en azından geri kafalı değil:)
Geldi hemsoyok sanki ASSOSyal