- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Evin olması herşeye değer zaten,gerisi bir şekilde halledilir nasılsa.Abla bizde yıllardır ödüyoruz ama hep gereksiz şeylere bu sefer evim var en azından bir şekilde ödeniyor:)
Ama işte lükse giremiyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evin olması herşeye değer zaten,gerisi bir şekilde halledilir nasılsa.Abla bizde yıllardır ödüyoruz ama hep gereksiz şeylere bu sefer evim var en azından bir şekilde ödeniyor:)
Ama işte lükse giremiyorum:)
Öyle ablacım :)Evin olması herşeye değer zaten,gerisi bir şekilde halledilir nasılsa.
Anladım aslında fırsat oluyor ödeme süreside azalıyor biraz hiç değilse.Abla ödemem imkansız elimde para yok zaten maaş 7500 falan :)
Ev işi başka kafanı sokacağın ev oldumu tamamdır.Öyle ablacım :)
Gönül isteyince oluyor ablam yaaYere koyamazsın ki bide ufak bir masa filan olsaydı keşke ahhh ahhh
İşte şu durumda imkansız ablacım ancak yetişiyoruz.Ama eşim 5 yıldan sonra hızlı öderiz diyor:)Anladım aslında fırsat oluyor ödeme süreside azalıyor biraz hiç değilse.
Faizide düşüyor biraz.
Bahçe varda site bide burası,asansörle in elinde taşı biraz sıkıntı olacaktıGönül isteyince oluyor ablam yaa
İstanbulda zor tabi böyle müsait bi yer bulmak :)
Emeklilik durumu varmı eşinin,gerçi bu seferde alınan para ona gidecek.İşte şu durumda imkansız ablacım ancak yetişiyoruz.Ama eşim 5 yıldan sonra hızlı öderiz diyor:)
Gerçi kızların 2 yıl sonra üniversite olabilir,Artık akışına bırakacağız:)
Abla emekli tazminatı 150 bin bile değil ne yazık ki:)Emeklilik durumu varmı eşinin,gerçi bu seferde alınan para ona gidecek.
Oldu mu o kadar kızların maşallah,hatırlıyorum ilkokula başladıkları zamanı ne çabuk geçiyor yıllar öyle .
Türkiye şartları belli zaten,o kadaryıl çalışıp emeğinin karşılığı bu olmamalı bence.Abla emekli tazminatı 150 bin bile değil ne yazık ki:)
Yani evi karşılamaz.
2029 da emekliliği doluyor o zamana kadar çalışacak inşaallah:)
Yoksa zor:)Ek iş gerekir:)
Öyle ablam zaman geçiyor:)Oğluma hamileydim 5. sınıfa gidiyor:)
Yok ablam emeğinin karşılığı yok:)Türkiye şartları belli zaten,o kadaryıl çalışıp emeğinin karşılığı bu olmamalı bence.
Daha iyi ücretlerin verilmesi lazım.
8 senesi varmış daha,ek iş lazım diyim bak arturda aile şirketinde hala yoksa emekli maaşıyla zor artık.
Oğlunda kocaman oldu artık delikanlı olmuş annesi .
Kesinlikle hak etmediğimiz ücretlere tamah ediyoruz artık.Yok ablam emeğinin karşılığı yok:)
Ablam şimdi işinden çok memnun.Burası karışık bir şehir değil ondan çalışabildiği kadar çalışsın ama bir mecburiyet durumu olursa erken emeklilik gerekirse mecburen bir iş ayarlanacak:)
Öyle ablam kocaman oldu.
Ablam Antep çok zordu:)Burası rahat:)Kesinlikle hak etmediğimiz ücretlere tamah ediyoruz artık.
İşinden mennunsa sorun yok,sıkıntılı ortamlarda çalışmak zor çünkü.
Umarım mecburiyet gibi durumları olmasında,sakin bir şehir orasıda ilk evlendiğimde ordaydım biliyorsun.
Büyüdüler işte kızçemde öyleydi ya şimdi yok baksana yanımda.
Sen bilirsin canım ama güzel sıkıntı yok:)Nevreste Bende degisim yapayimmi
Aman oy almayim almayanlar alsin diye pekte şeyetmeyimSen bilirsin canım ama güzel sıkıntı yok:)
Antep bide daha karışıktı herhalde o dönemlerde diye tahmin ediyorum.Ablam Antep çok zordu:)Burası rahat:)
İnşaallah gerekmez hayırlısı artık:)
Öyle ablam hiç anlamıyoruz hızlıca büyüyorlar:)
Bi dahaki haftaya hazırlık yapıyorum
Aşkım
Aynen öyle canım:)Aman oy almayim almayanlar alsin diye pekte şeyetmeyim