- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Vayyy ne yapiyon kizBi dahaki haftaya hazırlık yapıyorum
Aşkım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayyy ne yapiyon kizBi dahaki haftaya hazırlık yapıyorum
Aşkım
Bir sunum buldumda sonradan dedim bosver oy bolünmesin almayanlara nasip olsunAynen öyle canım:)
Bu sefer geçen haftaya göre daha iyi bence:)
Abla orada eve gelmiyordu.Ayın en fazla 10 günü evdeydi bütün iş benim üstümdeydi:)Antep bide daha karışıktı herhalde o dönemlerde diye tahmin ediyorum.
Aynen gerekmesin zaten daha genç bide çalışır kazanır.
Onlar büyüdükçe biz yaşlanıyoz artık:))
Haftaya yap canım:)Bir sunum buldumda sonradan dedim bosver oy bolünmesin almayanlara nasip olsun
Bak hele bak bak bakAman oy almayim almayanlar alsin diye pekte şeyetmeyim
Van kahvaltısıVayyy ne yapiyon kiz
Kiz neden oyle diyosun dogru ama sen guzel yapki sana gelsin oylar ben simdi mesela cok guzel yaparim alirsamBak hele bak bak bak
Van kahvaltısı
Bence yapalım onlarda yapsın ellerinden almıyoruzKiz neden oyle diyosun dogru ama sen guzel yapki sana gelsin oylar ben simdi mesela cok guzel yaparim alirsam
çirkin mi yaptık bugüne kadar Belki biraz beceriksiz olabilirim sadeceKiz neden oyle diyosun dogru ama sen guzel yapki sana gelsin oylar ben simdi mesela cok guzel yaparim alirsam
YapamazkiBence yapalım onlarda yapsın ellerinden almıyoruz
Zaten otomotikmen devir teslim oluyor dimi ablaBence yapalım onlarda yapsın ellerinden almıyoruz
Yani yapsınlar biz nasıl yapıyoruzYapamazki
Iste keske uğrassada oyuda yukselseZaten otomotikmen devir teslim oluyor dimi abla
Bomba fikirleri varIste keske uğrassada oyuda yukselse
Otur Allah ver Allah diyo alsem hiç aramiyo acaba ne yapsam diyeYani yapsınlar biz nasıl yapıyoruz
Hegidiiiii vallahamiBomba fikirleri var
Geçen hafta iyi oy aldu bu haftada biraz zorlasa 4. Allah kerimIste keske uğrassada oyuda yukselse
Yok yok arıyor:)Otur Allah ver Allah diyo alsem hiç aramiyo acaba ne yapsam diye
Benden fazlaydi oyu naletinGeçen hafta iyi oy aldu bu haftada biraz zorlasa 4. Allah kerim
Ben hep farklı şeyler denemek istedim. Kk sevmiyorsa ben napayımOtur Allah ver Allah diyo alsem hiç aramiyo acaba ne yapsam diye