Kesin benim o ben benBence iyiler var:)
Kızlar hatta biri için 1. olabilir dedi:)
Görmedim abla şifalı terliklerini bi bakayımBi bakayım hemen şunabende sabah terlik koydum profile lazım olur diye
Haftaya farklı bir şey bulursun bu hafta olmazsa:)Olmadı oda aslında istedim yapayım diyede
İnşaallah ablacım:)Kesin benim o ben ben
Fırsatçılar herşeye zam yapıyor. Bir pc olmuş kaç milyar. Tablet telefon desen yanına varılmıyor. Allah yardımcınız olsun.Aynen canım öyle:)Oğlumun haftada 3 gün 4 te başlıyor.8:20 de bitiyor.Düşün akşam yemeği sıkıntı:)
Ya bizde aslında sıkıntı yaşıyoruz.Eşim evdeyken onun teli alıyorlar.
Kızlara henüz telefon almadık.önceleri erken dedik almadık şimdi ne yazık ki maddiyat el vermiyor:)Yani biraz daha beklemeleri lazım.Pc desen 11 yıllık bazı parçaları bozuldu .Bazılarını yeniledik ama olmuyor .Yani bizde inan zorlanıyoruz.
Kızların 8 yıllık birer tabletleri vardı.Biri bozuldu.O mecburen pc de çalışıyor.Pc oturma odasında biz o ders çalışınca mecburen salona geçiyoruz.Yani toplu bir odamızda kalmıyor:)
Netten bakıyom zaten çok orjinal bişi bulamadım dahaHaftaya farklı bir şey bulursun bu hafta olmazsa:)
Ağzından bal damlıyor nevoşİnşaallah ablacım:)
Aynen canım her şey ateş pahası:)Fırsatçılar herşeye zam yapıyor. Bir pc olmuş kaç milyar. Tablet telefon desen yanına varılmıyor. Allah yardımcınız olsun.
Ayrı odalar da olması gerekiyor mecbur
Allahtan evin müsait
Ablam araştırma yapınca inan kafanda bir şeyler oturuyor:)Netten bakıyom zaten çok orjinal bişi bulamadım daha
Ağzından bal damlıyor nevoş
Kredi bitmesine daha vardır demi,bizde ödüyoruz işte bir bitse artık.Aynen canım her şey ateş pahası:)
Yaza kızlara tel alabilirsek rahat olacak ama bir aksilik olmazsa:)
Pek bir şey kalmıyor elde:)5 binden fazla kredi ödüyoruz:)
Aynen koca eve sığamıyoruz:)
Aynen öyle fikir alıyorum en azındanAblam araştırma yapınca inan kafanda bir şeyler oturuyor:)
Keşke yapsaydın abla ya. Şahane olurduBende karlar içinde olsun dediydim ama yakalanırım diye vaz geçtim sonra
Her hafta bişey diyorlar. Bu hafta ne diyecekler bakalımYok vallahi bana laf bulamazlar bebek yok,pembe gelin sunumu yok
Oy bile almaz belki
Bence iyiler var:)
Kızlar hatta biri için 1. olabilir dedi:)
Kredi bitmiyor abla ya. Evlendim evleneli kredi ödüyoruz bizKredi bitmesine daha vardır demi,bizde ödüyoruz işte bir bitse artık.
Yere koyamazsın ki bide ufak bir masa filan olsaydı keşke ahhh ahhhKeşke yapsaydın abla ya. Şahane olurdu
Her hafta bişey diyorlar. Bu hafta ne diyecekler bakalım
Azerin yaptı mı?
Ablam daha 1 yıl olmadı 10 yıl ödeyeceğiz:)Kredi bitmesine daha vardır demi,bizde ödüyoruz işte bir bitse artık.
Hiç bitmez ki o işler,bizde araba alınınca kredi çekmiştik 1,5 sene filan var herhalde bitmesine.Kredi bitmiyor abla ya. Evlendim evleneli kredi ödüyoruz biz
Yok Azerin yapmadı bence o pınara katılmayacak:)Keşke yapsaydın abla ya. Şahane olurdu
Her hafta bişey diyorlar. Bu hafta ne diyecekler bakalım
Azerin yaptı mı?
Çok varmış daha,yapılandırma filan denk gelirse iyi oluyor o zaman.Ablam daha 1 yıl olmadı 10 yıl ödeyeceğiz:)
Abla bizde yıllardır ödüyoruz ama hep gereksiz şeylere bu sefer evim var en azından bir şekilde ödeniyor:)Hiç bitmez ki o işler,bizde araba alınınca kredi çekmiştik 1,5 sene filan var herhalde bitmesine.
Abla ödemem imkansız elimde para yok zaten maaş 7500 falan :)Çok varmış daha,yapılandırma filan denk gelirse iyi oluyor o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?