• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
:skandal::skandal:

Sonradan açıldı herkes

Alsem 4.hafta için hazırlanıyor olabilir belki 🤪 🤣
Aynen canım bu hafta 5 yeni farklı yarışmacımız var:)
Olabilir bilmiyorum desem yalan olur:70:

Katıl bence yaa 😂 😂
Kim kimmiş bulması güzel oluyor :rolleyes:
Ben açık yazmam bilirsin :70:Ama bu sefer fikrimi değilde eşyalarımı çözen olabilir.Farklı bir fikir buldum tabi oy almaz belki ama:70:En azından farklı:)

Aynen canım benle hiç işleri yok her şeyi kendileri hallediyor.Ama düzen yok sabah kalkınca kızlar yemiyor.Sonra aralar 10 dk :)
Ancak tabak hazırlayıp veriyorum.
Oğlum sabah yiyor ona buzluğa börekler,poğaçalar atmıştım onlardan çıkarıyorum:)
İşte cihazların hepsi dolu ben bakamıyorum.Kızların tablet var onlar alışmış ama bana ağır geliyor.Bir mesaj yazana kadar araya giriyorlar.Ondan bakmıyorum:)
İşin özü düzen denen bir şey yok:)
Ablamın da 3 çocuk var. Oda öyle diyor.
Masada oturup beraber yemek yeme yok.
Durumu olmayanlar ne yapsın. Sizin var şükür tablet pc telefon.
Gerçekten düşünce sıkıntı. Alamayacak durumda olanlar için. 😕

İnşaallah biran önce biterde, normal eğitime geçilir

Sevmedi ablam:)
Evet yeni arkadaşlarda var,sende yenisin gerçi bu yarışmada:)
Bende katılsam mı bilmiyorum:)
Pembe güzeldir aslında niye sevemediki
Bende şansıyı deneyeyim dedim bu sefer
Katılsana nevoş yaa sende
:skandal::skandal:

Sonradan açıldı herkes

Alsem 4.hafta için hazırlanıyor olabilir belki 🤪 🤣
Biride ben mesela tek foto olunca kolay oldu tabi :KK53:
Tabi ablam istersen değiştir başka yolla oylama başlayana kadar hakkınız var.
İyiyimiş bu süper yani

Ben açık yazmam bilirsin :KK70:Ama bu sefer fikrimi değilde eşyalarımı çözen olabilir.Farklı bir fikir buldum tabi oy almaz belki ama:KK70:En azından farklı:)
Vaay:rolleyes:

Ben artık fikir falan bulamıyorum yaa. Bebeklerde yasak malum. Kreş diyorlar. :KK70:pembe sunum da yok, yeni gelin diyolar. Artık hayırlısı.

Ne çıkarsa :KK70:

Ablamın da 3 çocuk var. Oda öyle diyor.
Masada oturup beraber yemek yeme yok.
Durumu olmayanlar ne yapsın. Sizin var şükür tablet pc telefon.
Gerçekten düşünce sıkıntı. Alamayacak durumda olanlar için. 😕

İnşaallah biran önce biterde, normal eğitime geçilir
Aynen canım öyle:)Oğlumun haftada 3 gün 4 te başlıyor.8:20 de bitiyor.Düşün akşam yemeği sıkıntı:)
Ya bizde aslında sıkıntı yaşıyoruz.Eşim evdeyken onun teli alıyorlar.
Kızlara henüz telefon almadık.önceleri erken dedik almadık şimdi ne yazık ki maddiyat el vermiyor:)Yani biraz daha beklemeleri lazım.Pc desen 11 yıllık bazı parçaları bozuldu .Bazılarını yeniledik ama olmuyor .Yani bizde inan zorlanıyoruz.
Kızların 8 yıllık birer tabletleri vardı.Biri bozuldu.O mecburen pc de çalışıyor.Pc oturma odasında biz o ders çalışınca mecburen salona geçiyoruz.Yani toplu bir odamızda kalmıyor:)

Ben artık fikir falan bulamıyorum yaa. Bebeklerde yasak malum. Kreş diyorlar. :KK70:pembe sunum da yok, yeni gelin diyolar. Artık hayırlısı.

Bende karlar içinde olsun dediydim ama yakalanırım diye vaz geçtim sonra :KK53: :KK53:

Yok vallahi bana laf bulamazlar bebek yok,pembe gelin sunumu yok:70:
Oy bile almaz belki:70:

Back