Ben de korkarım,insan kacamaz daAman aman diyim ben korktum göya telefonu aldim yanima cekip atcaktim nekadar kar var diye kopeklerden napcagimi sasirdim
Çekmişlerdi komik videolar zaten gül gül öldüm hayali kar topu oynuyorlardı garibimHayaletimsi beyazlıklar gördüm bende ,kar benzeri evet,artik sudan adam yaparlar
Cheesecake ve San Sebastian gibi şeyler dışında sanırım yasak yok :)Ay sahil kentlere bile sulu kar yağdıKonuya bodoslama daldım
Ben 2 haftadır katılayım diyorum bebişten fırsat bulamadım
Bu haftaya özel konsept veya yasaklı bir şey var mı ki
YaaÇekmişlerdi komik videolar zaten gül gül öldüm hayali kar topu oynuyorlardı garibim
Özel mesajı kapalı demek istedim.Engellemek mi?
Günaydın canımGünaydınn hayırlı sabahlar
Bana dedin sanirim canim anlamadim ben kapattim herkeseÖzel mesajı kapalı demek istedim.
Tarif mi yapıcaz yoksa sadece sunum gibi miCheesecake ve San Sebastian gibi şeyler dışında sanırım yasak yok :)
Tabi ki Sana dedim. Ben herkes miyim. Şaka şaka.Bana dedin sanirim canim anlamadim ben kapattim herkese
Paylasilamayan anlar ,en son hafta öyleydi .Tam bir sofra kurulmadı:)Tarif mi yapıcaz yoksa sadece sunum gibi mi
Tarif mi yapıcaz yoksa sadece sunum gibi mi
Yanlış anlasilma olmasin dedim duzeltelim simdi anladim canimTabi ki Sana dedim. Ben herkes miyim. Şaka şaka.
Hosgeldin sekercigimSelamlar hanımlar bugün burdayım gerçi hava kötü eşim erken gelir bugün çok güzel kar yağdı buraya lapa lapa
Günaydın ablacimSelamlar hanımlar bugün burdayım gerçi hava kötü eşim erken gelir bugün çok güzel kar yağdı buraya lapa lapa
Günaydın ablacım hoşgeldin ❤Selamlar hanımlar bugün burdayım gerçi hava kötü eşim erken gelir bugün çok güzel kar yağdı buraya lapa lapa
Hoş gördüm şekerc,m sağolHosgeldin sekercigim
Günaydın kuzum hoş gördüm sağol,eylül'de durumlar nasıl iyimiGünaydın ablacim
Iyi ablacim bitti gitti meme işiHoş gördüm şekerc,m sağol
Günaydın kuzum hoş gördüm sağol,eylül'de durumlar nasıl iyimi
Süper yaaaa çok sev,ndim korktuğun gibi olmadı demi,yemek yeme olayıda düzene girer artıkIyi ablacim bitti gitti meme işi