- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Aynen abla ben cok korktumSüper yaaaa çok sev,ndim korktuğun gibi olmadı demi,yemek yeme olayıda düzene girer artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen abla ben cok korktumSüper yaaaa çok sev,ndim korktuğun gibi olmadı demi,yemek yeme olayıda düzene girer artık
Zor bir süreç aslında çocuklar içince kolay değil yani.Aynen abla ben cok korktum
Hayırlı olsun ablacım acaba ne yaptınYarışmaya bende katıldım
Bilmem yaptım bişiler işteHayırlı olsun ablacım acaba ne yaptın
Hayırlı olsun inşallah kazanırsın abla ❤Bilmem yaptım bişiler işte
Kısmet be kuzum o kadar iddialı değilim,hanımlar daha süper benceHayırlı olsun inşallah kazanırsın abla ❤
İğnesi daha beter kuzu1 saat olmadı kalkalı yine yatıcam. Tekrar yazayım da içimde kalmasın. Allah belanı versin progestan.
Ekşınmı var yineHanımlar bazen ben olmuyorum ya merak etmeyin sakın akım kalıyor yoksa burada kesin bir ekşın çıkıyor çünkü
Kuzu ne habersin nasıl oldun1 saat olmadı kalkalı yine yatıcam. Tekrar yazayım da içimde kalmasın. Allah belanı versin progestan.
Kısmet tabiki ablacım ❤Kısmet be kuzum o kadar iddialı değilim,hanımlar daha süper bence
Bir anda bişiler çıkıyor bendeEkşınmı var yine
Günaydınlar mavişimGünaydın Pınar beyaz severler
Günaydın maviş ❤Günaydın Pınar beyaz severler
Aynen kuzumKısmet tabiki ablacım ❤
Kim engellemiş anlamadımAtamam. Engellemiş. Ben sana atayım.
Yok canim yanlis yazmis bana yazmis sen gibi anlasildi kusura bakmaKim engellemiş anlamadım
Hayır ben 11 yıldır kimseyi engellemedim şaşırdım.Yok canim yanlis yazmis bana yazmis sen gibi anlasildi kusura bakma