İyi canim ben de şükür,tövbe tövbe, seni yiyecekler ekmek yerineIyiyim canım sen nasilsin
Bakkala ciktim cikmaz olaydim.kara saplandim 5tane arkamda kopek ekmek kokusuna geliyo host diyom gitmiyolar naletler zor girdim bahceye
Sağol cenna bebekYakisir bebisime
Fülüzüm nassın bi kurtulamadın şu naletlerdenIyiyim canım sen nasilsin
Bakkala ciktim cikmaz olaydim.kara saplandim 5tane arkamda kopek ekmek kokusuna geliyo host diyom gitmiyolar naletler zor girdim bahceye
Belki kalcadan yeseydi 3 5 kilo giderdiİyi canim ben de şükür,tövbe tövbe, seni yiyecekler ekmek yerine
Heryerim nalet sarili benimFülüzüm nassın bi kurtulamadın şu naletlerden
Sağol cenna bebek❤
Sizin oraya geleyim ben de ,beni de yesinlerBelki kalcadan yeseydi 3 5 kilo giderdi
Ah cennam ne sen sor ne ben söyleyeyim gariban köylü gibiydik geceden beri sulu karmış bizimkiside asortik yaniKar yağmış sizin oraya da
Senin neyini yesinler bir kırıksınSizin oraya geleyim ben de ,beni de yesinler
Kar kırıntısı diyelimAh cennam ne sen sor ne ben söyleyeyim gariban köylü gibiydik geceden beri sulu karmış bizimkiside asortik yani
Bende geleyim çoğ varSizin oraya geleyim ben de ,beni de yesinler
Olsun ,bulur onlar elbetSenin neyini yesinler bir kırıksın
Doyacak garipler ,biz zati onlar icin diyoruz, ac kalmasınlar diyeBende geleyim çoğ var
Ben görmedim cennam bekledim ama yokKar kırıntısı diyelimhic yağmadı demezsiniz kuzum
Aman aman diyim ben korktum göya telefonu aldim yanima cekip atcaktim nekadar kar var diye kopeklerden napcagimi sasirdimOlsun ,bulur onlar elbet
Lanet olsun içimizdeki hayvan sevgisineDoyacak garipler ,biz zati onlar icin diyoruz, ac kalmasınlar diye
Hayaletimsi beyazlıklar gördüm bende ,kar benzeri evet,artik sudan adam yaparlarBen görmedim cennam bekledim ama yokinstada paylaşmışlardı ama ne çekmişlerdi tanesini kadraşa alabilmek için