- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
O cepte yaaKız dur ölmeyelim daha masterchefe gitcez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O cepte yaaKız dur ölmeyelim daha masterchefe gitcez
Senin sunumların baya iyi peri ben çok beğeniyorumBenden iyiler görmemişsin sen kuzum kurtlar var kurtlar beni niye büyütüyon gözünde
Yarın bekliyolar bizi demi sosyalO cepte yaa
Senin gözlerin güzelde ondanSenin sunumların baya iyi peri ben çok beğeniyorum
Herkese bakıyorsun ama onu icraata geçirmek yine senin elinde ışteYani burada herkesten bir şey kapman lazım
Ciddi güzel yapıyon periSenin gözlerin güzelde ondan
Beni somer aradı yoksa niyetim yoktu yani, ısrar edince kıramadım gidelim bakalım derdi neymişYarın bekliyolar bizi demi sosyal
Senin burda harcandığını görünce dayanamamıştırBeni somer aradı yoksa niyetim yoktu yani, ısrar edince kıramadım gidelim bakalım derdi neymiş
Adam haklı, beni yanında görmek istiyo hatta avusturalyadaki restoranta gidebilirim, görüşmelerimiz devam ediyoSenin burda harcandığını görünce dayanamamıştır
İşte o hemen olmuyorHerkese bakıyorsun ama onu icraata geçirmek yine senin elinde ışte
Yaa severim seniiiCiddi güzel yapıyon peri
Göster kendini, sen gerçek bir şefsinAdam haklı, beni yanında görmek istiyo hatta avusturalyadaki restoranta gidebilirim, görüşmelerimiz devam ediyo
Sevilmeyi çok severimYaa severim seniii
Benim birde aceleci bir tarafım var ,hemen olsun isterim. Yedi ayligimdaİşte o hemen olmuyor
Zincirlerime zincir ekleyeceğimGöster kendini, sen gerçek bir şefsin
Saat çok geç oldu hakkaten iyi geceler canım perişimİyi geceler kuzular öpüldünüz
O zaman araştır ve birebir aynısını yapBenim birde aceleci bir tarafım var ,hemen olsun isterim. Yedi ayligimda
İyi gecelerİyi geceler kuzular öpüldünüz
ArkandayızZincirlerime zincir ekleyeceğim