- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Ondan o zaman yoksa yasak olmuyor:)Bizim binada kaç tane oldu hiç öyle olmadı:)Evet canım, 4 daireli aile binası. Mutasyonlu mu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan o zaman yoksa yasak olmuyor:)Bizim binada kaç tane oldu hiç öyle olmadı:)Evet canım, 4 daireli aile binası. Mutasyonlu mu bilmiyorum
Ama Karamürsel’de mutant virüs çıkmış, ondan haberimiz var. Binadaki virüs de mutant olabilirKüçük bir bina galiba:)Acaba mutasyonlu mu?Yoksa niye yasak olsun:)
Gelmiyorlar o zaman yasiEvet canım, 4 daireli aile binası. Mutasyonlu mu bilmiyorum
Evet canımGelmiyorlar o zaman yasi
Allah korusun canım iyi ki size gelmeden belli olduAma Karamürsel’de mutant virüs çıkmış, ondan haberimiz var. Binadaki virüs de mutant olabilir
Onlar da öyle dedi, vicdan azabından kahrolurduk dediler.Allah korusun canım iyi ki size gelmeden belli oldu
Evet yaa iyi kiAllah korusun canım iyi ki size gelmeden belli oldu
İnşaallah canım :/Onlar da öyle dedi, vicdan azabından kahrolurduk dediler.
İnşallah onlara da bulaşmamıştır
Vicdan azabı kötü ya:/Evet yaa iyi ki
Allah korusun canım iyi ki size gelmeden belli oldu
Her şeyin hayırlısı, bir kaç saat önce ne plan yapıyorsun ne oluyo yaşı, hey allahımEvet canım
Ya insanlar misafirliğe niye ara vermiyoDaha evvel de kuzenim, teyzem falan gelecekti, onlarda da bir gün evvelinde çıktı. Rabbim koruyor
Ömür boyu yaa nevoş altında ezilirsinVicdan azabı kötü ya:/
Ben anneme biliyorsun malûm sebepten gittim, yoksa bir yere gittiğim yok. Eve de kimseyi almıyorum, ama benim koca bir garipİnşaallah canım :/
Ya aslında bu zamanda misafirliğe gitmekte hiç doğru değil
Ya ben 4 aydır annemin evine girmedim,o bana gelmedi yapmasınlar böyle ya ne gerek var:/Daha evvel de kuzenim, teyzem falan gelecekti, onlarda da bir gün evvelinde çıktı. Rabbim koruyor
Müsade etme canım Allah korusun şakası yok bununBen anneme biliyorsun malûm sebepten gittim, yoksa bir yere gittiğim yok. Eve de kimseyi almıyorum, ama benim koca bir garip
Ama anlamıyor insanlarÖmür boyu yaa nevoş altında ezilirsin
Sayı gene yükseldi deniyor, anlayacaklar nevoş çok rehavete kapıldık gene milletçeAma anlamıyor insanlar
Biz hala evdeyiz.Bak bugün yürüyüşe çıktım .Ama bizim evin çevresi hep bağ bahçe araba,insan hatta yolu bile yok hep patika yollar:)Sayı gene yükseldi deniyor, anlayacaklar nevoş çok rehavete kapıldık gene milletçe
En iyisini yapıyorsunuz nevoşBiz hala evdeyiz.Bak bugün yürüyüşe çıktım .Ama bizim evin çevresi hep bağ bahçe araba,insan hatta yolu bile yok hep patika yollar:)
Orada yürüdük:)İnsan içine çıkmıyoruz.Ana yola inmiyoruz:)