- 24 Eylül 2018
- 97.108
- 292.323
Sen anca gazozHiç duymadım nedense burda oldugunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen anca gazozHiç duymadım nedense burda oldugunu
Yani ilgi alanları işte zevklerSen anca gazoz
Sen de haklısın be AlcoYani ilgi alanları işte zevkler
Ayy çok kötü hemso yaaa,yağmur yağacak yagamiyo ödüm koptu gürültülerdenBu nasıl lodos yahu
Evde bile basima agri giriyor benim bu lodostan,kesin catilar uçacak ara sokaklardaAyy çok kötü hemso yaaa,yağmur yağacak yagamiyo ödüm koptu gürültülerden
Deprem oluyor sandık, istiğfar getirdikBu nasıl lodos yahu
Misafirler gitti mi:)Deprem oluyor sandık, istiğfar getirdik
Yarın geleceklerdi, apartmanları mühürlenmiş. 1 saat kadar evvel haber verdiler elticim.Misafirler gitti mi:)
Neden mühürlenmişYarın geleceklerdi, apartmanları mühürlenmiş. 1 saat kadar evvel haber verdiler elticim.
Covid çıkmış 2 dairedeNeden mühürlenmiş
Çok ilginç:)Covid çıkmış 2 dairede
Severim bendeSakiler, dünyadan uzak perişim
Nesi ilginçÇok ilginç:)
Tövbe estafurullah kaciyom ben kaciyomTamam giyinde gel
Mühürlenmesi:)Nesi ilginç
Tedbir amaçlı herhalde, orasını bende anlamadım. Giriş çıkışlar yasaklandı dediler. Mühür diye ona dedimMühürlenmesi:)
Küçük bir bina galiba:)Acaba mutasyonlu mu?Yoksa niye yasak olsun:)Tedbir amaçlı herhalde, orasını bende anlamadım. Giriş çıkışlar yasaklandı dediler. Mühür diye ona dedim
Evet canım, 4 daireli aile binası. Mutasyonlu mu bilmiyorumKüçük bir bina galiba:)Acaba mutasyonlu mu?Yoksa niye yasak olsun:)
Banada afakanlar basıyor yoğunluktan allah yardımcımız olsun yer yerinden oynuyor.Evde bile basima agri giriyor benim bu lodostan,kesin catilar uçacak ara sokaklarda