- 16 Ağustos 2010
- 293.017
- 602.865
- 43
Akıllısı bulmazAllahım yaa bu insanlar neden boyle gercekten anlamıyorum iyi bşşey yapanı hazmedememe durumu var malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıllısı bulmazAllahım yaa bu insanlar neden boyle gercekten anlamıyorum iyi bşşey yapanı hazmedememe durumu var malesef
seni çekemiyorlar zaar nevoş nerde o bende bakayımGece biri daha geldi bana söylendi
Dün geldi geri gittiseni çekemiyorlar zaar nevoş nerde o bende bakayım
Gece gece sorun isteyen tayfa onlar nevosAkıllısı bulmaz
Ya ben niye görmedim ki şimdi, kendimle o kadar mesmesguldumki kaçırdım herhaldeDün geldi geri gitti
Artık bizimle ilgilenmiyor musunYa ben niye görmedim ki şimdi, kendimle o kadar mesmesguldumki kaçırdım herhalde
Dün benim ilgiye ihtiyacım vardıArtık bizimle ilgilenmiyor musun
Aynen Elif'cim çok güzelBize yazmışlarNevoşum bu arada şarkıyı indirdim, acayip güzel yaa on numara beş yıldız indirdigimden beri on kere dinlemişimdir Nevreste
Gelseydin biz ilgilenirdikDün benim ilgiye ihtiyacım vardı
Kim bilir ne yapıyordunYa ben niye görmedim ki şimdi, kendimle o kadar mesmesguldumki kaçırdım herhalde
Hangi şarkıı kaçırdımAynen Elif'cim çok güzelBize yazmışlar
Beni anlattığını iddia ederim ama kanıtlayamam nevoşAynen Elif'cim çok güzelBize yazmışlar
Ilgi arsiziyim ben ,keşke kk da bildirim gitseydi herkes benim profile yazsaydı çok çabuk toplardımGelseydin biz ilgilenirdik
Beni de anlatıyorBeni anlattığını iddia ederim ama kanıtlayamam nevoş
O zor gibiAma biz hepimiz yazarızIlgi arsiziyim ben ,keşke kk da bildirim gitseydi herkes benim profile yazsaydı çok çabuk toplardım
Bu canım:)
Hepimiz bişeyler bulduk bır parca heralde sarkıdaBeni de anlatıyor
Bir gün terkedecem şarkıdaki gibi bu dünyayıBeni de anlatıyor