- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Onu duymamisim hic,aman iyi gelsin de ,ic tabiiHepsi var evde kullanmadigim hicbirsey kalmadi canim aktara gittin gecen acıcehre cayi verdi iyi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu duymamisim hic,aman iyi gelsin de ,ic tabiiHepsi var evde kullanmadigim hicbirsey kalmadi canim aktara gittin gecen acıcehre cayi verdi iyi geldi
Ben bir tencere sardım akşaö yemegine cerez niyetineBizde sarma her öğünde yenir, çerez niyetine
Heee tembel tenekeSenin bağırsaklar tembel, o kadar etkiye tepkisizlik de olmaz yani
Allah razı olsun canım hemso, ınş cümlemizeAllah sifa versin hemsom,her ne sıkıntın varsa
Sagol canım :)Evet ama yine de iyi bir gözün var demek
Benimde hazırda varBen bir tencere sardım akşaö yemegine cerez niyetine
Sinameki de çok iyi ama çok dikkatli kullanmak lazım, fazlası kötü yaparHepsi var evde kullanmadigim hicbirsey kalmadi canim aktara gittin gecen acıcehre cayi verdi iyi geldi
Amin canım benimAllah razı olsun canım hemso, ınş cümlemize
Konum atBenimde hazırda var
Önceden haber verir yasi önlemimizi alırız artıkLağman versinler, çıkmaya kalktığında Marmara’da deprem olmasın
Sen de sağol canım ❤Sagol canım :)
Sapanca-Kırkpınar’a gel, Yasminin evi nerede diye sor, herkes gösterirKonum at
Ayyy ne kadar güzel yerde oturuyorsun yasi yaaaSapanca-Kırkpınar’a gel, Yasminin evi nerede diye sor, herkes gösterir
Başka Yasemin yok çünkü cancağzım
Ictigim cayda var zaten canim sinameki kuvvetli bisey oyuzden sade alip kullanamamSinameki de çok iyi ama çok dikkatli kullanmak lazım, fazlası kötü yapar
Tamam cancagizimSapanca-Kırkpınar’a gel, Yasminin evi nerede diye sor, herkes gösterir
Başka Yasemin yok çünkü cancağzım
Ayyy ne kadar güzel yerde oturuyorsun yasi yaaa
Aynen çok etkili o yüzden iyi yapmışsın bu şekilde filizkoIctigim cayda var zaten canim sinameki kuvvetli bisey oyuzden sade alip kullanamam
Bergamot kokusunu da takip ederimÇok şükür Fridam
İşte, onun da en keskin bergamot kokusunu takip etmen lazım cancağzımBergamot kokusunu da takip ederim
K9 gibi kadınım cancagizim ,bulurum benİşte, onun da en keskin bergamot kokusunu takip etmen lazım cancağzım