- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Sordum sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sordum sadece
Bekonisim var zaten şurup verdi canimBekunis mi? Yoksa o şekerli iğrenç şurup mu
Jelibon degil onlar kafaya göre keselimOh oh çok iyi o zaman ben hiç ilaç falan içmeyeyim böyle takılayım
Toz bir ilaç var ondan kullansan acaba aradaVerdi canim ama cok kullanma alışkanlık olmasin dedi ama verdigi ilacta biseye yaramıyor ki
Bakkal defteriSenin not defterinin maşallahı var
Evet canimBekunis mi
Onun tadi korkunç,seker komasına sokar adamiBekonisim var zaten şurup verdi canim
Ondan da kullandim canim hiç bi poka yaramiyoToz bir ilaç var ondan kullansan acaba arada
Ne sarması kahvaltıdaBenim için kahvaltı cincikli
Börek aç
Sarma sar
Kızartma çeşitleri yap
Lağman versinler, çıkmaya kalktığında Marmara’da deprem olmasınToz bir ilaç var ondan kullansan acaba arada
Seker kullanmadigimiz icin bize agir geliyoOnun tadi korkunç,seker komasına sokar adami
Bizde sarma her öğünde yenir, çerez niyetineNe sarması kahvaltıda
Naletler sarmis 4 1 yanimiziTiroidimiz bile nalet,bize karşı
Olabilir,tadı berbat Form cayi icsenSeker kullanmadigimiz icin bize agir geliyo
Ben çoktan kestim hemso iki üç ay kullandım sonra randevu alamadım kaldı ama jinekolojik sebepleri olmasa iyiydi tabi onlar kötüJelibon degil onlar kafaya göre keselim
SormaaaNaletler sarmis 4 1 yanimizi
Kutlama var mı yavrumYenice yemek yedik sofra toparlicam fistikellam
Allah sifa versin hemsom,her ne sıkıntın varsaBen çoktan kestim hemso iki üç ay kullandım sonra randevu alamadım kaldı ama jinekolojik sebepleri olmasa iyiydi tabi onlar kötü
Hepsi var evde kullanmadigim hicbirsey kalmadi canim aktara gittin gecen acıcehre cayi verdi iyi geldiOlabilir,tadı berbat Form cayi icsen
Senin bağırsaklar tembel, o kadar etkiye tepkisizlik de olmaz yaniOndan da kullandim canim hiç bi poka yaramiyo