- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ayyy ben kıvransam keske ben 4gun 5gun wcye cikamiyorum zaten canimBirde yüksekmiş neden yapmadı acaba ya,ben kivraniyordum resmen,tuvaletten cikamiyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ben kıvransam keske ben 4gun 5gun wcye cikamiyorum zaten canimBirde yüksekmiş neden yapmadı acaba ya,ben kivraniyordum resmen,tuvaletten cikamiyordum
İlk 3 tahmini yapmistiNedemistinki
Bilmiyorum ki hemso, bana senin şudur diyen yok ama ara ara ölçümlerim hep yüksek çikiyo. Nedir nedirSenin hipo mu? Hiper mi?
Ay insanın nefes alacak yeri olmazAyyy ben kıvransam keske ben 4gun 5gun wcye cikamiyorum zaten canim
Onun için de ilaç verecekti,ne olduAyyy ben kıvransam keske ben 4gun 5gun wcye cikamiyorum zaten canim
Güzel sofra kurmuşlar15 sofradan nokta atışı yaptın ama ,bravo gercekten,üstelik oylama başlamamıştı
Bakırlar var evet ama onu sunmakta maharet. Sunum becerisi yüksek arkadaşımızın. Bakır da olmasa güzel sunar kesinlikleBakırlar sebebi ile garanti zaten
Heee atlamisim ben orayiİlk 3 tahmini yapmisti
Cok çalışıyor demek,o yuzden kilo almazsin sen :)Bilmiyorum ki hemso, bana senin şudur diyen yok ama ara ara ölçümlerim hep yüksek çikiyo. Nedir nedir
Verdi canim ama cok kullanma alışkanlık olmasin dedi ama verdigi ilacta biseye yaramıyor kiOnun için de ilaç verecekti,ne oldu
Nedenini niye araştırıyorsunNedemistinki
Ben aklima not ettimHeee atlamisim ben orayi
Aslında düzenli olsa çok rahat kilo gider sende beybitoAyyy ben kıvransam keske ben 4gun 5gun wcye cikamiyorum zaten canim
Patliyorum resmen canimAy insanın nefes alacak yeri olmaz
Bekunis mi? Yoksa o şekerli iğrenç şurup muVerdi canim ama cok kullanma alışkanlık olmasin dedi ama verdigi ilacta biseye yaramıyor ki
Tiroidimiz bile nalet,bize karşıPatliyorum resmen canim
Bekunis miVerdi canim ama cok kullanma alışkanlık olmasin dedi ama verdigi ilacta biseye yaramıyor ki
Sordum sadeceNedenini niye araştırıyorsun
Oh oh çok iyi o zaman ben hiç ilaç falan içmeyeyim böyle takılayımCok çalışıyor demek,o yuzden kilo almazsin sen :)
Senin not defterinin maşallahı varBen aklima not ettim
Evet ama yine de iyi bir gözün var demekGüzel sofra kurmuşlar
Bakırlar var evet ama onu sunmakta maharet. Sunum becerisi yüksek arkadaşımızın. Bakır da olmasa güzel sunar kesinlikle