- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Vucut alışana kadar oyle olur belki,kafana göre birakman yanlış olur canımBen zaten dikkat eden birisiyimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vucut alışana kadar oyle olur belki,kafana göre birakman yanlış olur canımBen zaten dikkat eden birisiyimki
Ama, kararır diye düşünüyorumBuzluğa kültür mantarı attim ,sence bir şey olur mu cancagizim ? yasminsay
Cikinca guzel olmuyoyaaa denedim ben birkac seferBuzluğa kültür mantarı attim ,sence bir şey olur mu cancagizim ? yasminsay
Yenice yemek yedik sofra toparlicam fistikellamDoğum günü kızı nerde Blue_Peri
Evet hicguzel olmuyoAma, kararır diye düşünüyorum
Bugün çok daha iyiyim hemsocan sen nasılsınHemsom,nasılsın?
Tamam canim iceyim ozamanVucut alışana kadar oyle olur belki,kafana göre birakman yanlış olur canım
Kutlama var mı beybitoYenice yemek yedik sofra toparlicam fistikellam
Bozulmasından iyidir diye düşündüm ben de Bakalim eriyince ne olacaklarAma, kararır diye düşünüyorum
AtılırmışBuzluğa kültür mantarı attim ,sence bir şey olur mu cancagizim ? yasminsay
Afiyet olsun tatlımYenice yemek yedik sofra toparlicam fistikellam
Troid ilacından mi bahsediyorsun filizkoTamam canim iceyim ozaman
Evet,yıkamadan attim,eriyince temizlerim dedim
Aynen canım,bir kutu bari bitmeden anlaşılmaz, kaçlık verdi ?Tamam canim iceyim ozaman
Daha kolay temizlenir benceEvet,yıkamadan attim,eriyince temizlerim dedim
Evet canimyaTroid ilacından mi bahsediyorsun filizko
Allah daha iyi etsin hemsom,cok şükür, iyiyim ben deBugün çok daha iyiyim hemsocan sen nasılsın
Yok kuzu işten geç çıktı zaten ,14 subatta ikisi bir arada yaptırırım benKutlama var mı beybito
Sağol findigiiimAfiyet olsun tatlım