- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
40la baslayalim dediAynen canım,bir kutu bari bitmeden anlaşılmaz, kaçtık verdi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40la baslayalim dediAynen canım,bir kutu bari bitmeden anlaşılmaz, kaçtık verdi ?
Sende karın ağrısı ishal yaptı mı, bende yapmıştı resmen dünyam kararıyorduEvet canimya
Kararırsa bir daha atmam dedim,bakalımDaha kolay temizlenir bence
Ama kararır mı
Yok kuzu işten geç çıktı zaten ,14 subatta ikisi bir arada yaptırırım ben
Sağol findigiiim
Cümlemize iyilik sağlık hemso ınşAllah daha iyi etsin hemsom,cok şükür, iyiyim ben de
Çıkardığın zaman bilgilendirirsin bizi deKararırsa bir daha atmam dedim,bakalım
Keske bana ishal yapsada kurtulsam icimdeki kotuluklerdenSende karın ağrısı ishal yaptı mı, bende yapmıştı resmen dünyam kararıyordu
Benim 50 ile devam hala,insallah sifa olsun canım.40la baslayalim dedi
Belliydi zatenDogru tahminci C A N O
Oh hadi ınş beybisi, kutlamaların bol olsunYok kuzu işten geç çıktı zaten ,14 subatta ikisi bir arada yaptırırım ben
Sağol findigiiim
Tabii cancagizimÇıkardığın zaman bilgilendirirsin bizi de
Yüksekmiş40la baslayalim dedi
15 sofradan nokta atışı yaptın ama ,bravo gercekten,üstelik oylama başlamamıştıBelliydi zaten
Bakırlar sebebi ile garanti zatenBelliydi zaten
Senin hipo mu? Hiper mi?Sende karın ağrısı ishal yaptı mı, bende yapmıştı resmen dünyam kararıyordu
Insallah canimyaBenim 50 ile devam hala,insallah sifa olsun canım.
Birde yüksekmiş neden yapmadı acaba ya,ben kivraniyordum resmen,tuvaletten cikamiyordumKeske bana ishal yapsada kurtulsam icimdeki kotuluklerden
Amin canımCümlemize iyilik sağlık hemso ınş
NedemistinkiBelliydi zaten