- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Akşam yemeği daha cincikliKahvaltıya mı gelecekler diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam yemeği daha cincikliKahvaltıya mı gelecekler diyorsun
Eu ile başlayan mı? Calismiyor degil mi seninki deEvet canim ama benim yememde buyuzden sanirim daha once yemiyodum ben
Benim için kahvaltı cincikliAkşam yemeği daha cincikli
Aksam gelseler kuzu çevirirsin o zamanBenim için kahvaltı cincikli
Börek aç
Sarma sar
Kızartma çeşitleri yap
Evet canimda calismiyo ama ben daha once yemek falanda yemezdim simdi bildigin zeytin ekmek bile yiyorum durduk yereEu ile başlayan mı? Calismiyor degil mi seninki de
ÇevirebilirimAksam gelseler kuzu çevirirsin o zaman
Benim de aynı, bende iyi ki öyle bir etki yapmadı canım yaEvet canimda calismiyo ama ben daha once yemek falanda yemezdim simdi bildigin zeytin ekmek bile yiyorum durduk yere
İştahını mı açtıEvet canimda calismiyo ama ben daha once yemek falanda yemezdim simdi bildigin zeytin ekmek bile yiyorum durduk yere
Isigi gördüm zaten,kahvaltıya bunları yapan ,aksama ne yapmazÇevirebilirim
Heeee biraksammiBenim de aynı, bende iyi ki öyle bir etki yapmadı canım ya
Evet cunku ben yemem normaldeİştahını mı açtı
Hayir tabii ki,hormon ilacı o,vücut alisir zamanla canım,az sabır. Başka sebepten artmıştır belkiHeeee biraksammi
Yeme, tut ümüğünüEvet cunku ben yemem normalde
Ben zaten dikkat eden birisiyimkiHayir tabii ki,hormon ilacı o,vücut alisir zamanla canım,az sabır. Başka sebepten artmıştır belki
Ümügümü kesecem az kaldiYeme, tut ümüğünü
Yaaaa hemsom beni çağırmış
Hemsom,nasılsın?Yaaaa hemsom beni çağırmış
Hiç denemedim ve dondurulmuşunu da görmedimBuzluğa kültür mantarı attim ,sence bir şey olur mu cancagizim ? yasminsay