- 28 Haziran 2011
- 59.331
- 149.720
O ney kız öyle bi şeyler anlamışsın ama yine çok yanlış anlamışsın gibi duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ney kız öyle bi şeyler anlamışsın ama yine çok yanlış anlamışsın gibi duruyor
Sevginin kocası gibim güzelimnasılsın çıtır kurabıyem
Işık ve sunum önemliydi o zamandaKlasikti ama ve o zamanlar yeni gelin sunumları istenmiyordu
Gene görsel yani bundan sonra ona dikkat edilecek demekk kiDiğerlerine göre görsel uymamış
Umarım iyi olurinşallah ablacım
Baksana, dümdük ye beni diyorIşık ve sunum önemliydi o zamanda
Herkes daha bi ilerletti işi o kadar :)
Eski sunumlar dan eser yok
Tabagın sunumu gayet yetiyor canım. Baksana sunun güzelliğineBaksana, dümdük ye beni diyor
Sunum yok, süs yok Eki Görüntüle 2783517
İnşallah kazanırsın peri ben seni tutuyorum ben varım bulamamışsındır beniKafamdaki çoluk çocuk boncuk işi değilde azcik tarza kacsada bı numara var bakalım yine çokta seyapmiyayim da belli olmasın
Emin ol yine bulmaz beni
Sen varmisin bunda
Daha ne olsun yaso bomba gibi yemek işteBaksana, dümdük ye beni diyor
Sunum yok, süs yok Eki Görüntüle 2783517
O zamanlar öyleydi ablam. Şimdi koysan, oy almazDaha ne olsun yaso bomba gibi yemek işte
Bunun üstü patlicana takla attırmaya girer artıkO zamanlar öyleydi ablam. Şimdi koysan, oy almaz
Olayı anlamamışsın Fridam. Patlıcana değil, sunum süslerine, tabak-çanağa takla attırmak gerekiyor artık.Bunun üstü patlicana takla attırmaya girer artık
Anlamadığım için hep kaybediyorum zaten yasicanOlayı anlamamışsın Fridam. Patlıcana değil, sunum süslerine, tabak-çanağa takla attırmak gerekiyor artık.
Anlamıtorum bazen varya mis gibi yemek işte.O zamanlar öyleydi ablam. Şimdi koysan, oy almaz
Herkesin imkanıda aynı değil ki,bide bu var,elde ne varsa onlar kullanılıyorOlayı anlamamışsın Fridam. Patlıcana değil, sunum süslerine, tabak-çanağa takla attırmak gerekiyor artık.
Aynen ablacımAnlamıtorum bazen varya mis gibi yemek işte.
Herkesin imkanıda aynı değil ki,bide bu var,elde ne varsa onlar kullanılıyor
Aynen kesinlikle öyle, herkesin imkanı aynı değil ki benim bahçem yok ,balkonum yok ,giriş katta oturuyorum ışık almiyo zatenAnlamıtorum bazen varya mis gibi yemek işte.
Herkesin imkanıda aynı değil ki,bide bu var,elde ne varsa onlar kullanılıyor
Bahçem var ama aile binası olduğu İçin yok sayıyorumAynen kesinlikle öyle, herkesin imkanı aynı değil ki benim bahçem yok ,balkonum yok ,giriş katta oturuyorum ışık almiyo zaten
Bulursan tut bırakmaİnşallah kazanırsın peri ben seni tutuyorum ben varım bulamamışsındır beni
Bende terasa çıktım, masa tasiycam diye belim ayrıldı napiyon napiyon da cabasi ☹Bahçem var ama aile binası olduğu İçin yok sayıyorum
Tüm çekimlerimi arka balkonda yapıyorum ki, kimse görmesin, soru sormasın diye
Işık desen, belli bir saati yakalıyorum
Şans birazda o kadar emek harcıyorsun sonuçta.Aynen ablacım
Bende 8.kattayım mutfak tarafında çıkıntı var yangın merdiveni var o bile karanlık yapıyor içeriyi ..Aynen kesinlikle öyle, herkesin imkanı aynı değil ki benim bahçem yok ,balkonum yok ,giriş katta oturuyorum ışık almiyo zaten
Birini bana vermişsinBulursan tut bırakma
Valla bulamadım canimya pek taniyamiyorum bakincada tanıdığım çok nadir oluyor ikinci oyumu kime verdimse bir ıslık çalsa