- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Iste bende oyle yazdimya cocuga verdiler onu bile vermezlerdi hani görsellikEylül aldı onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste bende oyle yazdimya cocuga verdiler onu bile vermezlerdi hani görsellikEylül aldı onu
Gençbir kızımız var o ilgileniyor,daha yeni ya olacak umarım öğrenecek yemek yapma işinide ..bende ıyıyıyım abla arada bır gırmeye calısıyorum işte sahi validen ıcın bı bayan gelmıstı ya alısabıldılermı bırbırlerıne
Neler var kim bilir7 tane geldi henüz çocuk yok:)
Bu sefer tarzını belli etme peri bakalım verecekler miYok boncuk moncuk yok ne geldiyse başıma tanindigim için geldi aksine
Onun minnoş bakışları yeter annesiBende sunum yokki ortada cocuk var 20kisi cocuga verdi bu bariz zaten 1oy bile almayabilirdim
Ne anladın kız sen yineTamam ben anladım neden kaybettigimi
IsırmalıkOnun minnoş bakışları yeter annesi
Neden fridamTamam ben anladım neden kaybettigimi
Aynen alacan yoğuracan eylülüIsırmalık
sosyalim yaaEvet ya neye bakıldığını bende çok merak ediyorum aslında
gorseldeki konu mu ?
Yapilan yiyecek mi ?
Resimin güzelliği mi?
Ortaya karışık mı?
An ile görselin bağlantısı mi ?
Kafam dolu
Ali nazikle yıktın ortalıgıı amaNe yapayım, o da benim elimden gelmiyor
Lezzetli yap de, yapayım. Görsel benden çıkmıyor
Anaokulu seviyesinden vazgeçNe anladın kız sen yine
Kafamdaki çoluk çocuk boncuk işi değilde azcik tarza kacsada bı numara var bakalım yine çokta seyapmiyayim da belli olmasınBu sefer tarzını belli etme peri bakalım verecekler mi
Diğerlerine göre görsel uymamışNeden fridam
O ney kız öyle bi şeyler anlamışsın ama yine çok yanlış anlamışsın gibi duruyorAnaokulu seviyesinden vazgeç
kelebeğimsosyalim yaa
Klasikti ama ve o zamanlar yeni gelin sunumları istenmiyorduAli nazikle yıktın ortalıgıı ama
inşallah ablacımGençbir kızımız var o ilgileniyor,daha yeni ya olacak umarım öğrenecek yemek yapma işinide ..
nasılsın çıtır kurabıyemkelebeğim