- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.652
- 60
Işık çok önemli çekim yaparkenBahçem var ama aile binası olduğu İçin yok sayıyorum
Tüm çekimlerimi arka balkonda yapıyorum ki, kimse görmesin, soru sormasın diye
Işık desen, belli bir saati yakalıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işık çok önemli çekim yaparkenBahçem var ama aile binası olduğu İçin yok sayıyorum
Tüm çekimlerimi arka balkonda yapıyorum ki, kimse görmesin, soru sormasın diye
Işık desen, belli bir saati yakalıyorum
O kadar emeğe insan bi niye diyo yani,kazanmak değilŞans birazda o kadar emek harcıyorsun sonuçta.
Bende 8.kattayım mutfak tarafında çıkıntı var yangın merdiveni var o bile karanlık yapıyor içeriyi ..
Aynen ablacım. Yoksa yemek asıl gördüğün gibi Canlı çıkmıyor fotoğraftaIşık çok önemli çekim yaparken
Üzülüyorsun sonuçta fridamO kadar emeğe insan bi niye diyo yani,kazanmak değil
Anaa vallami ebbek kardeşliğiBirini bana vermişsin
Evet canımAnaa vallami ebbek kardeşliği
İstediğin kadar telefonun iyi çeksin ışık yoksa gene olmuyorAynen ablacım. Yoksa yemek asıl gördüğün gibi Canlı çıkmıyor fotoğrafta
Yasi aldigin oy çok kötü değil ki sen gene üzülme o kadarEvet canım
İlk benimde aklıma gelmişti onu yapmak hatta buzlugumda vardı sonradan belkim yapan olmuştur diye farklı yaptimdi iyiki farklı yapmışım aklımdaki ile seninkini kıyaslayınca yine geçerdin beniEvet canım
Ya senin kokoş kızını yerim benİlk benimde aklıma gelmişti onu yapmak hatta buzlugumda vardı sonradan belkim yapan olmuştur diye farklı yaptimdi iyiki farklı yapmışım aklımdaki ile seninkini kıyaslayınca yine geçerdin beni
Benimki tamamen spontane gelişti. Öyle şunu mu yapsam, bunu mu yapsam diye düşünmem benİlk benimde aklıma gelmişti onu yapmak hatta buzlugumda vardı sonradan belkim yapan olmuştur diye farklı yaptimdi iyiki farklı yapmışım aklımdaki ile seninkini kıyaslayınca yine geçerdin beni
Ben şuracıkta yatıp öleyimBenimki tamamen spontane gelişti. Öyle şunu mu yapsam, bunu mu yapsam diye düşünmem ben
İllaki el emeği bir şey yapacağım, görüntüye de önem vermem
O yüzden oy alamıyorum
Sağol teyzesi yeee zor zabdettim zaten yemesin diye kackez sildim ağzını burnunuYa senin kokoş kızını yerim ben
Ben çok dikkatsizim yaa ,hiç alıcı göz ile bakmıyorum. Şimdi söyleyince farkettim peris Blue_PeriYa senin kokoş kızını yerim ben
Citlatayim daSağol teyzesi yeee zor zabdettim zaten yemesin diye kackez sildim ağzını burnunu
Ya sen hangisisin acep ya ben nasılsa verdim oyumu bana accik citlat
Oy yasomya valla belli olmuyor işte görüntü birde değişik şeyler arıyor kk sunumda ,ondada biraz tıkanıyoruz işte.Benimki tamamen spontane gelişti. Öyle şunu mu yapsam, bunu mu yapsam diye düşünmem ben
İllaki el emeği bir şey yapacağım, görüntüye de önem vermem
O yüzden oy alamıyorum
Sana citlattim azcuk perişimOy yasomya valla belli olmuyor işte görüntü birde değişik şeyler arıyor kk sunumda ,ondada biraz tıkanıyoruz işte.
Netten araştırmak gerekiyor biraz kendimizi geliştirebilsek aslında buna ek olarak olacakta boşver denemeye devam ama yine pes etmek yok
Verdiğin çalsın, benim olmadığım kesinBulursan tut bırakma
Valla bulamadım canimya pek taniyamiyorum bakincada tanıdığım çok nadir oluyor ikinci oyumu kime verdimse bir ıslık çalsa
Buda bır sunum işte guzel olmus ama karnım acıktı benımBaksana, dümdük ye beni diyor
Sunum yok, süs yok Eki Görüntüle 2783517
Aman neysemmCitlatayim da