- 20 Mart 2008
- 140.552
- 210.555
- 60
Bence hepsine bakılıyorEvet ya neye bakıldığını bende çok merak ediyorum aslında
gorseldeki konu mu ?
Yapilan yiyecek mi ?
Resimin güzelliği mi?
Ortaya karışık mı?
An ile görselin bağlantısı mi ?
Kafam dolu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hepsine bakılıyorEvet ya neye bakıldığını bende çok merak ediyorum aslında
gorseldeki konu mu ?
Yapilan yiyecek mi ?
Resimin güzelliği mi?
Ortaya karışık mı?
An ile görselin bağlantısı mi ?
Kafam dolu
İnşallah periii bende istiyom beyazzOyy kurban olurum ikimizde alalım insallah
Oy vermiyorlar abla bu gadınlar bir şeyden anlamıyor2 hafta var.6 kişi daha alacak olabilir niye olmasın
KK’da görsele bakıyor. Ben şu birkaç ayda anladımBen görsele bakıyorum
Nevoş gene anı olarak olacak demi bu seferdeBen görsele bakıyorum
Tarzını değiştir.Netten araştırma yapOy vermiyorlar abla bu gadınlar bir şeyden anlamıyor
Bende sunum yokki ortada cocuk var 20kisi cocuga verdi bu bariz zaten 1oy bile almayabilirdimTamamen görsele bakıyorlar
Kurs almamız lazım görsel üzerineKK’da görsele bakıyor. Ben şu birkaç ayda anladım
Yaptım abla ama bilmiyom bu gadınlara yine beğendirememTarzını değiştir.Netten araştırma yap
Ben sana gelince demiştimKK’da görsele bakıyor. Ben şu birkaç ayda anladım
bende ıyıyıyım abla arada bır gırmeye calısıyorum işte sahi validen ıcın bı bayan gelmıstı ya alısabıldılermı bırbırlerıneHoş gördüm canım sağol,iyiyim işlerimi hallettim geldim sen nasılsın
Senin Eylül’ün bakışlarına istersen vermeBende sunum yokki ortada cocuk var 20kisi cocuga verdi bu bariz zaten 1oy bile almayabilirdim
Sende çocukla topluyon oyları heeBende sunum yokki ortada cocuk var 20kisi cocuga verdi bu bariz zaten 1oy bile almayabilirdim
Eylül aldı onuBende sunum yokki ortada cocuk var 20kisi cocuga verdi bu bariz zaten 1oy bile almayabilirdim
Ne yapayım, o da benim elimden gelmiyorBen sana gelince demiştim
Görsel önemli artık
Renkler,ışık,kalite,şıklık
Heee aynen baksana 1.ciyimSende çocukla topluyon oyları hee
Yok boncuk moncuk yok ne geldiyse başıma tanindigim için geldi aksineSenin bebenin boncuğundan tanırlar kıyıya köşeye koy sen yine
Aman bunlar bebeden de anlamıyorHeee aynen baksana 1.ciyim