- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Yaaa yerim seniiiiVerdiğin çalsın, benim olmadığım kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa yerim seniiiiVerdiğin çalsın, benim olmadığım kesin
Dur biraz da ben ağlıyımYaaa yerim seniiii
bana sevgi dimaaaSevginin kocası gibim güzelim
Çaldım yaVerdiğin çalsın, benim olmadığım kesin
Muammerbana sevgi dimaaa
muammerde dimaa bitmedim onlar daha ya bugunde varlarmıydı dur yasoya sorayım yasminsay yasiii vrlarmıydı yıne delilerMuammer
Bizim kafalar temiz yemin ediyorum kuzumDur biraz da ben ağlıyım
periiiim iyisin miiBizim kafalar temiz yemin ediyorum kuzum
muammerde dimaa bitmedim onlar daha ya bugunde varlarmıydı dur yasoya sorayım yasminsay yasiii vrlarmıydı yıne deliler
Yoktular galibamuammerde dimaa bitmedim onlar daha ya bugunde varlarmıydı dur yasoya sorayım yasminsay yasiii vrlarmıydı yıne deliler
Kanka sen hangisisin ben onu bile bilmiyom dur perinin oy verdiklerine bakıyımÇaldım ya
1. OlmayanKanka sen hangisisin ben onu bile bilmiyom dur perinin oy verdiklerine bakıyım
Arım balım peteğimmuammerde dimaa bitmedim onlar daha ya bugunde varlarmıydı dur yasoya sorayım yasminsay yasiii vrlarmıydı yıne deliler
Kazanamadıkça ağlayalımBizim kafalar temiz yemin ediyorum kuzum
Bende öyle buldumKanka sen hangisisin ben onu bile bilmiyom dur perinin oy verdiklerine bakıyım
Rtük def etti herhaldeYoktular galiba
heh bana bunlarla gel sosyalimm sev beniArım balım peteğim
Kavuşanlar kavuştu, yedikleri moklar ortaya çıktı. Daha niye çıksınlar kiRtük def etti herhalde
Oylama carptiperiiiim iyisin mii
iyi olmus yasicim izleyemedıgın deli onlar bakma onlaraElektrikler kesik canım, izleyemedim