- 28 Haziran 2011
- 59.318
- 149.689
Ben hep hava cıva zatenGösterin kendinizi bakalım ASSOSyal kankam da böyle coşuyor ama havanızı almayın yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep hava cıva zatenGösterin kendinizi bakalım ASSOSyal kankam da böyle coşuyor ama havanızı almayın yine
Aynen görsel aranıyorBende özendim, ekmek yaptım gibi. Özeni yapılanda değil, görselde arıyorlar
Olsun abla nerde aldıysa aldı sonuçta şampiyonluğu varPınarda hiç almadı:)
Daha neler neler yani ceyarda vardı semayatınBizim geyik döneminden
Abla benim devre yandı mazur gorO nasıl olacak oylama bitti sayılır
Neyse bisey demeyim simdiBende özendim, ekmek yaptım gibi. Özeni yapılanda değil, görselde arıyorlar
Bende bilmiyorum canım yapıyorum.Tutarsa alıyoruz yoksa yokFarklı da bizimkinden şahsen benimkinden yani.iste abla neye göre neye bakılıyor herkesin seçimi zevki farklı bencede az almis
Değet kız bana verecek varsada verdirmicek sipaaaOlsun abla nerde aldıysa aldı sonuçta şampiyonluğu var
Benim hepsi içime oturuyo kız ben napıyım bu hafta kazanırsın belkiPinarda almadım bacı içime oturdu kaçıncı yarışmam bu haberin varmı senin bakma öyle diğerlerine.
Konuş abla inanmıyorlar ellaaam
Pinarda ,sutasta,fairy de,başka ne vardı bunlar aklıma gelenler almadım hiçbirinde
Ama pınar başka yaOlsun abla nerde aldıysa aldı sonuçta şampiyonluğu var
He kanka yaBen hep hava cıva zaten
Yasoya gelBende özendim, ekmek yaptım gibi. Özeni yapılanda değil, görselde arıyorlar
Senin bebenin boncuğundan tanırlar kıyıya köşeye koy sen yineDeğet kız bana verecek varsada verdirmicek sipaaa
Başka olmaz mı abla bende istiyom o kadar beyazAma pınar başka ya
Oyy kurban olurum ikimizde alalım insallahBenim hepsi içime oturuyo kız ben napıyım bu hafta kazanırsın belki
2 hafta var.6 kişi daha alacak olabilir niye olmasınBaşka olmaz mı abla bende istiyom o kadar beyaz
Kafaya göre kanka o an ne eserseEvet ya neye bakıldığını bende çok merak ediyorum aslında
gorseldeki konu mu ?
Yapilan yiyecek mi ?
Resimin güzelliği mi?
Ortaya karışık mı?
An ile görselin bağlantısı mi ?
Kafam dolu
Tamamen görsele bakıyorlarEvet ya neye bakıldığını bende çok merak ediyorum aslında
gorseldeki konu mu ?
Yapilan yiyecek mi ?
Resimin güzelliği mi?
Ortaya karışık mı?
Kafam dolu
HepsiEvet ya neye bakıldığını bende çok merak ediyorum aslında
gorseldeki konu mu ?
Yapilan yiyecek mi ?
Resimin güzelliği mi?
Ortaya karışık mı?