- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ohhh, afiyet bal şeker olsunDamat k.pederine tatlı yollamış antepten sipariş vermiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh, afiyet bal şeker olsunDamat k.pederine tatlı yollamış antepten sipariş vermiş
Iste kk bunu istemiyo şık sunum istiyo derken bu değil ozamanO sunum yabancı sitelerden alınmış şık bir sunum aslında ama anlaşılmadı şaşkınım
Sölemesi ayıp fıstıklı sarma yollamış babam sever demiş haspaOhhh, afiyet bal şeker olsun
Alacamm diyorsuuun acaba hangisisinBen şimdiye kadar iki defa katıldım.Birinde herkes tatlı ben tuzlu yaptımBundan önce kasıtlı katılmadım.Ama bunda istiyorum
Sen sevmez misin Artur’a bırakmaSölemesi ayıp fıstıklı sarma yollamış babam sever demiş haspa
1-2-3 nasıl onlarda ne buldularIste kk bunu istemiyo şık sunum istiyo derken bu değil ozaman
Haftaya alacağımAlacamm diyorsuuun acaba hangisisin
Ben gördüm abla evet dedim cakkaaaalO sunum yabancı sitelerden alınmış şık bir sunum aslında ama anlaşılmadı şaşkınım
Ben kendiminkini es gectim zaten oylesine katildim 3 ozenli belli bisey1-2-3 nasıl onlarda ne buldular
Yani araştırıyor.Bu beni mutlu ettiAm az oy aldı benceBen gördüm abla evet dedim cakkaaaal
1.2.3.yü diyorumBen kendiminkini es gectim zaten oylesine katildim 3 ozenli belli bisey
Haa haftaya ozaman nolur Allah'ım beni haftaya bırakmadan 1. YapHaftaya alacağım
Artur'u sende öğrendin yani,çok eskidir onun bu lakabı şerbetli tatlılarla çok aram yoktur yerim gerçide sütlü favoromdirSen sevmez misin Artur’a bırakma
Bende vardı da ne oldu fisss
Ama busefer bekle beni 3. Yarışmader boyumun ölçüsunu alirmisim
O nasıl olacak oylama bitti sayılırHaa haftaya ozaman nolur Allah'ım beni haftaya bırakmadan 1. Yap
Bizim geyik dönemindenArtur'u sende öğrendin yani,çok eskidir onun bu lakabı şerbetli tatlılarla çok aram yoktur yerim gerçide sütlü favoromdir
Ben bastan siralamaya gore dedim neyse1.2.3.yü diyorum
Bende özendim, ekmek yaptım gibi. Özeni yapılanda değil, görselde arıyorlarBen kendiminkini es gectim zaten oylesine katildim 3 ozenli belli bisey
Farklı da bizimkinden şahsen benimkinden yani.iste abla neye göre neye bakılıyor herkesin seçimi zevki farklı bencede az almisYani araştırıyor.Bu beni mutlu ettiAm az oy aldı bence