- 20 Mart 2008
- 140.552
- 210.555
- 60
Yazmamak olmuyor işte damarına basınca tutamıyorsun kendiniİşte karşılıklı konuşma olunca gitti.
Yazmamak lazımPrim vermemek gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazmamak olmuyor işte damarına basınca tutamıyorsun kendiniİşte karşılıklı konuşma olunca gitti.
Yazmamak lazımPrim vermemek gerekiyor
Kk değişti canım Eskiden klasik seviyorlardı.Şimdi sunum,dekor ve sevdikleri birleşiyorArtık çareler çaresiz elticim, KK bana hazır değil
Ama işte oylama heyecanı yaşamadan gittiDeğmez benceYazmamak olmuyor işte damarına basınca tutamıyorsun kendini
Yeni gelinlere dönmüş hepsiKk değişti canım Eskiden klasik seviyorlardı.Şimdi sunum,dekor ve sevdikleri birleşiyor
Tamam öylede gelip sinir harbi yaşatıyorlar sonra ..Ama işte oylama heyecanı yaşamadan gittiDeğmez bence
Evet canım o isteniyorYeni gelinlere dönmüş hepsi
Kendimden ödün vermeyeceğim
Kim tutar yasoyu şimdiYeni gelinlere dönmüş hepsi
Kendimden ödün vermeyeceğim
Cevap verilmese giderdiTamam öylede gelip sinir harbi yaşatıyorlar sonra ..
Hadiyaa dayanamadı dimi gözünü sevdiğim yapıştırdı lafıOooo perim özlem o konudan gittiya
Anam vallahi kaçırmışım aman iyiki kaçırdım ikidir beni etiketliyorlar laf ederken usandım beEvet dün yine olay oldu.
Netin olmayınca kaçırdın
Gelde cevap verme şimdi nevoşCevap verilmese giderdi
Tutsunlar abla, benden bu kadarKim tutar yasoyu şimdi
Niye öyle diyon,biz de taze gelin değilmiyikTutsunlar abla, benden bu kadar
Yeni gelin sunumları benlik iş değil
Bahtsız bedevimiyiz biz bizi niye kimse birinci yapmiyoBende almadım
Canim ozaman 1numarada sunumumu oy aliyo yoksa dogal yapti diyemiKk değişti canım Eskiden klasik seviyorlardı.Şimdi sunum,dekor ve sevdikleri birleşiyor
Ben değilimNiye öyle diyon,biz de taze gelin değilmiyik
Aynen abla deli deliyi buluyor valla be napcan topikcek çekiyoruz üzerimizeArada çıkıyor işte
Ben şimdiye kadar iki defa katıldım.Birinde herkes tatlı ben tuzlu yaptımBundan önce kasıtlı katılmadım.Ama bunda istiyorumBahtsız bedevimiyiz biz bizi niye kimse birinci yapmiyo
O sunum yabancı sitelerden alınmış şık bir sunum aslında ama anlaşılmadı şaşkınımCanim ozaman 1numarada sunumumu oy aliyo yoksa dogal yapti diyemi
Ben hemen nete bakıyorum sunumlar için yada kafama ne takılırsa artıkBen değilim
Ne aklıma gelir öyle sunum yapmak, ne de işime
Cezbediyor herhalde ondan yaniAynen abla deli deliyi buluyor valla be napcan topikcek çekiyoruz üzerimize