- 20 Mart 2008
- 140.570
- 210.652
- 60
Hoş gördüm canım sağol,iyiyim işlerimi hallettim geldim sen nasılsınhos geldın hanım ablacımm nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş gördüm canım sağol,iyiyim işlerimi hallettim geldim sen nasılsınhos geldın hanım ablacımm nasılsın
He ya, anasınıfına çevirdiniz ortalığıKres oldugu icin vermemisler perim
Onun iddiası sonuncu olmak için ablaO bu sefer daha iddialı sen düşün
7 tane geldi henüz çocuk yok:)He ya, anasınıfına çevirdiniz ortalığı
Dur kız sen atma senin kazanmışlıkların var biz atalım esasKız oyuzden beklentiyi düşürdüm kendimden ya herroo ya merroo buseferde olmazsa atarım kanepeden kendimi
Pınarda hiç almadı:)Dur kız sen atma senin kazanmışlıkların var biz atalım esas
Sende enistenin agzina bir emzik sapka tulum giydirseydin keske eline pinarbeyazli simitHe ya, anasınıfına çevirdiniz ortalığı
Olmaz tabi, yine süpekilasyon atıldı ortalığa. Bıktık yeminle şu her şeye mıy mıy konuşanlardan7 tane geldi henüz çocuk yok:)
Ama çocuklular ilk 3 e girmedi:)Sende enistenin agzina bir emzik sapka tulum giydirseydin keske eline pinarbeyazli simit
Haftaya ne bulacaklar bakalımOlmaz tabi, yine süpekilasyon atıldı ortalığa. Bıktık yeminle şu her şeye mıy mıy konuşanlardan
Biliyorum canim saka dedim zatenAma çocuklular ilk 3 e girmedi:)
Önemli olan tabak ve görüntü demek ki:)Biliyorum canim saka dedim zaten
Beni kara gömseydi değil miSende enistenin agzina bir emzik sapka tulum giydirseydin keske eline pinarbeyazli simit
Bulurlar, merak etmeHaftaya ne bulacaklar bakalım
Tuttuğu gibi karlara gömer herhaldeBeni kara gömseydi değil mi
Benim görüntümde ne eksikti acepÖnemli olan tabak ve görüntü demek ki:)
Gömer vallahiTuttuğu gibi karlara gömer herhalde
Bizde onu gömerizGömer vallahi
Nalet 10 numero, banlandı gitti10.cu kimse almış yürüyor bile