Aynen abla ya biz yapmayalım diyoz fasulyeler coşuyor habireFasulye olmayanlar pes etmiş oturuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen abla ya biz yapmayalım diyoz fasulyeler coşuyor habireFasulye olmayanlar pes etmiş oturuyor
Güzel fikirmişEn alt değil fasulyeleride ilk gönderenden sona doğru dizerim:)
Sağol canımBenim icin sorun degil canim öne alabilirsin digerlerini
Onlar ondan fasulye oluyorlar:)Aynen abla ya biz yapmayalım diyoz fasulyeler coşuyor habire
Bende vardı da ne oldu fisssFasulyelerdeki hırs da bizde yok
Bu sefer olayı çözdün kesin iyi olacakBende vardı da ne oldu fisss
Ama busefer bekle beni 3. Yarışmader boyumun ölçüsunu alirmisim
Doğru valla bizde hiç gayret yokOnlar ondan fasulye oluyorlar:)
İşte sizde boş durmayın araştırma yapın,yeni şeyler yapın:)Doğru valla bizde hiç gayret yok
Gösterin kendinizi bakalım ASSOSyal kankam da böyle coşuyor ama havanızı almayın yineBende vardı da ne oldu fisss
Ama busefer bekle beni 3. Yarışmader boyumun ölçüsunu alirmisim
O bu sefer daha iddialı sen düşünGösterin kendinizi bakalım ASSOSyal kankam da böyle coşuyor ama havanızı almayın yine
Ben artık pes dedimEeee markete gittim geldim hala 21
Yoogg artık sen benden ondesin amaBen artık pes dedim
Geçen haftadan fazla oy aldı.Yani geçen hafta bu sayıda bitmişti:)Daha çok gelmez bence:)Eeee markete gittim geldim hala 21
Neden böyle oldu acaba bende merak ediyorum aylik yarismalarda cok kisi oluyoduMillette bıkmış, her hafta oylama bildiriminden, gelen giden yok
Önde olsam ne olur, oy gelmiyor banaYoogg artık sen benden ondesin ama
Belki herkese gitmiyordur:)Millet de bıkmış, her hafta oylama bildiriminden, gelen giden yok
Benimkimi gecen haftadan fazla oy aldiGeçen haftadan fazla oy aldı.Yani geçen hafta bu sayıda bitmişti:)Daha çok gelmez bence:)