- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ocak ayı sonu bildirimi ile 3 hafta üst üste bildirim yollandıNeden böyle oldu acaba bende merak ediyorum aylik yarismalarda cok kisi oluyodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ocak ayı sonu bildirimi ile 3 hafta üst üste bildirim yollandıNeden böyle oldu acaba bende merak ediyorum aylik yarismalarda cok kisi oluyodu
Daha 2. gün canım onlar 1 hafta sürüyor:)Neden böyle oldu acaba bende merak ediyorum aylik yarismalarda cok kisi oluyodu
Hayır hepsi:)Benimkimi gecen haftadan fazla oy aldi
Heeee bende dedim hey neoluyo sen bana nediyosunHayır hepsi:)
Geçen hafta 313 kişi oy kullanmış .Bu hafta 322 olmuş:)
Gelmiyo iste boyle gider 1 1 1Önde olsam ne olur, oy gelmiyor bana
Yani daha fazla gelmez gibi:)Çekişmede yok geceyi beklemeden kapatırız:)Heeee bende dedim hey neoluyo sen bana nediyosun
İnşallah abla belli olmaz yine kk ya ama yüksekten ucmuyorum kendim için beklentimi minimale indiriyorum öyle katılıyorum insallahumarim yine yeniden diyeyim abla çok aminBu sefer olayı çözdün kesin iyi olacak
Bugun gecemiYani daha fazla gelmez gibi:)Çekişmede yok geceyi beklemeden kapatırız:)
Yok yarın akşama doğru falan:)Bugun gecemi
Belki bugun anlama kapasitem yok olabilirmiYok yarın akşama doğru falan:)
Hayırlısı canım nasibi olan alacak:)İnşallah abla belli olmaz yine kk ya ama yüksekten ucmuyorum kendim için beklentimi minimale indiriyorum öyle katılıyorum insallahumarim yine yeniden diyeyim abla çok amin
Kız oyuzden beklentiyi düşürdüm kendimden ya herroo ya merroo buseferde olmazsa atarım kanepeden kendimiGösterin kendinizi bakalım @ASSOSyal kankam da böyle coşuyor ama havanızı almayın yine
Ahhh bu kkİnşallah abla belli olmaz yine kk ya ama yüksekten ucmuyorum kendim için beklentimi minimale indiriyorum öyle katılıyorum insallahumarim yine yeniden diyeyim abla çok amin
Ama ilk sayfada 16 Şubat yazıyor.Bugün kapatamam:)Belki bugun anlama kapasitem yok olabilirmi
Tamam iste ben bugun neden sandim diyorumAma ilk sayfada 16 Şubat yazıyor.Bugün kapatamam:)
Öyle abla 6 fasille var çok şükür bizide gör Allahim hayırlısı ablamHayırlısı canım nasibi olan alacak:)
Son 2 hafta şansınız daha yüksek:)
Yazıdan öyle anlaşılabilir:)Tamam iste ben bugun neden sandim diyorum
Amin canım:)Öyle abla 6 fasille var çok şükür bizide gör Allahim hayırlısı ablam
Ama kk diyorumda şimdi şahsen kendi adıma benden daha iyiler aldı yaniii bilincindeyimde bununAhhh bu kk
Kres oldugu icin vermemisler perimAma kk diyorumda şimdi şahsen kendi adıma benden daha iyiler aldı yaniii bilincindeyimde bunun
Neyse önümüze bakaciiiiz