Cano piknikçi değil mi yahuNemi okadarmi karışık yazmışım ginoktalamayi unutmuşum baya diyomki burdaki yorumlardan fotodaki ayaklarını kösmüs keyif yapan bacinin cano oldugunu anladım.
Sonracımaa ne dedim başka
Haa fotonun altındaki sozlerden de öğretmenin fotosu olduğunu anladım.
İki tane be iki ama sponsor yarışmalarında 10 15 kez katilmissimdir bir siftahim yohhh
Hakettin
Ayyy burada gider yakindir kedi kara gömulduRüzgar yok, ama kar hızlandı
Kızı süslenmişsin ya. Tokası takıları
Çok bariz belli idi, ışıktan bile farkediliyor
Ondanmi oy vermedinizz hiiiBoncuklardan tanıdık peri
Kiz dediyy yataktaki prenses senmisinKarıştı yine buralar
Soğuk su ile nasıl bulaşık toplayacağımAyyy burada gider yakindir kedi kara gömuldu
Ben sonradan çaktımOndanmi oy vermedinizz hiii
Benim hep soguk suyum yasoSoğuk su ile nasıl bulaşık toplayacağım
Evi nasıl süpüreceğim
Valla ben kimseye haksizlik yapmamak adina sirayla veriyorum her ay tek tek veriyorum herkeseOndanmi oy vermedinizz hiii
Hee benimdi kız nasıl bildinKiz dediyy yataktaki prenses senmisin
Ana kim o giKiz cano o degilki yataktaki degil
Kız piknikci canfeb degilmi .yataktaki cantanem degilmi ikisinede cano derim ben karışmasınCano piknikçi değil mi yahu
Canfed katilmadi dediler ama piknikci cano diyorumAna kim o gi
Kız piknikci canfeb degilmi .yataktaki cantanem degilmi ikisinede cano derim ben karışmasın
CıksAna kim o gi
Kız piknikci canfeb degilmi .yataktaki cantanem degilmi ikisinede cano derim ben karışmasın
Bence katıldı ondan başka piknikci yok aramızda alıştık nerde olsa tanirimCanfed katilmadi dediler ama piknikci cano diyorum
Kiz kulagima soyle bidaha sana vercem sözHee benimdi kız nasıl bildin
Yok kiz yorumlardan belli cano oBence katıldı ondan başka piknikci yok aramızda alıştık nerde olsa tanirim
Bana vermedin hiçKiz kulagima soyle bidaha sana vercem söz