- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Ben hepinizi anladımBen busefer ayaklarından tabiki yorumlardan canoyu anladım.oydan öncede birtek hocamız var ya burda ay neydi ya etiket edemedim W ile basliyoduya onu tahmin ettim. Herkes süpersonic hazırlanmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hepinizi anladımBen busefer ayaklarından tabiki yorumlardan canoyu anladım.oydan öncede birtek hocamız var ya burda ay neydi ya etiket edemedim W ile basliyoduya onu tahmin ettim. Herkes süpersonic hazırlanmış
Hoca 1. zatenBen busefer ayaklarından tabiki yorumlardan canoyu anladım.oydan öncede birtek hocamız var ya burda ay neydi ya etiket edemedim W ile basliyoduya onu tahmin ettim. Herkes süpersonic hazırlanmış
Seni Kurttttt beni tabaktanmi bildin doğru süle burda kazandigimBen hepinizi anladım
Haketti oda. Çok istiyordu. İlk kez kazanıyorHoca 1. zaten
Busefer konusturmus sunumu zalıımmmHoca 1. zaten
Hem ondan hem prensesten hem süsünüz den.Seni Kurttttt beni tabaktanmi bildin doğru süle burda kazandigim
KızdanSeni Kurttttt beni tabaktanmi bildin doğru süle burda kazandigim
Bı Osmanlı tokatı da ben attım canoyla ikisine azonceSen fasulyesin, konuşma
Kiz neyazdin sen simdi burdaBen busefer ayaklarından tabiki yorumlardan canoyu anladım.oydan öncede birtek hocamız var ya burda ay neydi ya etiket edemedim W ile basliyoduya onu tahmin ettim. Herkes süpersonic hazırlanmış
Sizde kaç kez kazandınız. Bende sizi tokatlayacam az kaldıBı Osmanlı tokatı da ben attım canoyla ikisine azonce
Şamar oglanina döndümBı Osmanlı tokatı da ben attım canoyla ikisine azonce
Süslü biseyde yoktu busefer ammaHem ondan hem prensesten hem süsünüz den.
Kızin eli vardı diğerinde nasıl buldunuz yaa komple değildiKızdan
Kızı süslenmişsin ya. Tokası takılarıSüslü biseyde yoktu busefer amma
Kızin eli vardı diğerinde nasıl buldunuz yaa komple değildi
Çok bariz belli idi, ışıktan bile farkediliyorSüslü biseyde yoktu busefer amma
Rüzgardan olabilirElektrik kesildi
Boncuklardan tanıdık periSüslü biseyde yoktu busefer amma
Nemi okadarmi karışık yazmışım ginoktalamayi unutmuşum baya diyomki burdaki yorumlardan fotodaki ayaklarını kösmüs keyif yapan bacinin cano oldugunu anladım.Kiz neyazdin sen simdi burda
İki tane be iki ama sponsor yarışmalarında 10 15 kez katilmissimdir bir siftahim yohhhSizde kaç kez kazandınız. Bende sizi tokatlayacam az kaldı
HakettinŞamar oglanina döndüm
Rüzgar yok, ama kar hızlandıRüzgardan olabilir
Kiz cano o degilki yataktaki degilNemi okadarmi karışık yazmışım ginoktalamayi unutmuşum baya diyomki burdaki yorumlardan fotodaki ayaklarını kösmüs keyif yapan bacinin cano oldugunu anladım.
Sonracımaa ne dedim başka
Haa fotonun altındaki sozlerden de öğretmenin fotosu olduğunu anladım.
İki tane be iki ama sponsor yarışmalarında 10 15 kez katilmissimdir bir siftahim yohhh
Hakettin