- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Canim dogalgaz var benim evim eski evlerden yani kalin duvarli oyuzden cekemiyoruz dogalgazi soba yakiyorum ondan dolayida sular hep sogukAllah yardımcın olsun FilizCan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim dogalgaz var benim evim eski evlerden yani kalin duvarli oyuzden cekemiyoruz dogalgazi soba yakiyorum ondan dolayida sular hep sogukAllah yardımcın olsun FilizCan
Kiz senin daha sunumlarini bilmiyorum anlamadim bilsem emin ol bir oyum sanaBana vermedin hiç bir de diyor her seferinde birine veriyom
Allah yardımcınız olsun fülüzümCanim dogalgaz var benim evim eski evlerden yani kalin duvarli oyuzden cekemiyoruz dogalgazi soba yakiyorum ondan dolayida sular hep soguk
Doğalgazdan evvel güneş enerjisi vardı, soğuk su bıçak gibi keser elleriCanim dogalgaz var benim evim eski evlerden yani kalin duvarli oyuzden cekemiyoruz dogalgazi soba yakiyorum ondan dolayida sular hep soguk
Bi dahaki sunuma bi detay koyayım bul beniKiz senin daha sunumlarini bilmiyorum anlamadim bilsem emin ol bir oyum sana
Sagol canimAllah yardımcınız olsun fülüzüm
Aynen canim bide burasi tam tepe cok soguk oluyoDoğalgazdan evvel güneş enerjisi vardı, soğuk su bıçak gibi keser elleri
Merhaba canım hoş geldin:)Merabayin kizlaraylar suren karantinden sonra bu sabah oglanlari krese sutladim da geldimyine kapanacak diyolar ama olsun ne kadar gitseler kardir bana
Nabiyonuz bea nasilsiniz ozledim sizi
Nevreste nin pesine dustum buralara geldimdu bakayim bana uygun bi seyler var mi?nevo aff maff diyolardi var mi oyle bi sey 3 kez kazanip tekrar kazanmak isteyen yuzsuzler icin
Canoya ölüümmYok cano o o cano
D harfi koyBi dahaki sunuma bi detay koyayım bul beni
Ne bozuyorsun kızKiz cano o degilki yataktaki degil
Kiz ben bile anladim peri bende fazla yaşadı buralarda anlamamisNe bozuyorsun kız
Görselim zayiffKiz ben bile anladim peri bende fazla yaşadı buralarda anlamamis
Çoğunu yazdim bile kağıda bu bu kisi diye
Bidahaki sefere çocuk koymayalım peri tamammiGörselim zayiff
Günaydın canımGünaydın
Çocuk koymayacam zaten busefer kendime has bişey olcakBidahaki sefere çocuk koymayalım peri tamammi
Günaydın ablacımGünaydın
Nasil biseyÇocuk koymayacam zaten busefer kendime has bişey olcak
Canım nasıl olacağı şimdi kafamızda daha çok netleşti.Bu hafta ona göre yapacağız:)Çocuk koymayacam zaten busefer kendime has bişey olcak