- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Allll senin olsun bende azcik kafa dinleyimBu hafta bana ödünç verir misin Eylüşü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allll senin olsun bende azcik kafa dinleyimBu hafta bana ödünç verir misin Eylüşü
Benimkileri de göndereyimBu hafta bana ödünç verir misin Eylüşü
Huni takıp gezsin sonraBenimkileri de göndereyim
Ay seve seve,bayıla bayılaAllll senin olsun bende azcik kafa dinleyim
Tam kreş havasında olur amaHuni takıp gezsin sonra
Ayyy çok teşekkür ederim canımAy seve seve,bayıla bayıla
Çok tatlı maşallah kızın,rabbim nazarlardan korusun ❤❤❤
Hepsinin eline beyaz peynirli ekmekTam kreş havasında olur ama
Gönder yaa valla nasıl mutlu olurum Yeğenlerime deliriyorum,kendimden geçiyorum severken.şimdi 7 tane yeğenim(torunum diyorum) var hepsine çıldırıyorumBenimkileri de göndereyim
Önlük ve aşçı şapkaları da olsunHepsinin eline beyaz peynirli ekmek
Maşallah canımGönder yaa valla nasıl mutlu olurum Yeğenlerime deliriyorum,kendimden geçiyorum severken.şimdi 7 tane yeğenim(torunum diyorum) var hepsine çıldırıyorum
Eylülller hep tatlı,güzel oluyor galiba,birde çok akıllı geçen hafta yeğenime gittim kızı Eylül,Allahım ısır severken öyle tatlıAyyy çok teşekkür ederim canım
Senin yaptigin tavuk çariklarindanda olsunmuÖnlük ve aşçı şapkaları da olsun
Aynen öyle :)Maşallah canım
Rabbim torun da nasip eder inşallah çocuklar kendilerini sevdiriyor
Sorma canim sorma çok fena bide tatliEylülller hep tatlı,güzel oluyor galiba,birde çok akıllı geçen hafta yeğenime gittim kızı Eylül,Allahım ısır severken öyle tatlı
Onlar olmaz yaaSenin yaptigin tavuk çariklarindanda olsunmu
Fotodan bile belliSorma canim sorma çok fena bide tatli
Hangi yarışma oAhaaaa 80 olmusum
Keşke katılma cesaretini gösterebilselerYa bi ara bizim egeli denizli nickli bir eleştirmenimiz vardı,hatırlıyor musun Nevreste
Kadına önceleri çok kızmıştım ama sonraları bayağı gözlerim arar oldu :)
Herkes pilav yapmış bu ne,yanına ekmek koymuş diye kızıyordu