- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Ben 92 oldum ne haberAhaaaa 80 olmusum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 92 oldum ne haberAhaaaa 80 olmusum
Belki tavuk bölumune gitmis olabilirimHangi yarışma o
Öyle diyenlerin sunumunu çok merak ediyorum dogrusuKeşke katılma cesaretini gösterebilseler
Heee beni ilk defa gecmisinBen 92 oldum ne haber
Bende 120 küsürBelki tavuk bölumune gitmis olabilirim
Ya bak gerçekten,katılan emek veren birisi banan sonuna kadar eleştiri yapsın dinlerim,dikkate alırım çünkü bilirim ki o aşamalardan geçmiş.Keşke katılma cesaretini gösterebilseler
Kiz bide oy verenleri hesaplasak cikacak meydanada attigimizBende 120 küsür
Çok gördümÖyle diyenlerin sunumunu çok merak ediyorum dogrusu
İlk defa mıHeee beni ilk defa gecmisin
Bende görmek isterimÇok gördüm
Bilmiyom valla attim ama kac defaİlk defa mı
Bende bunu diyorum işte ve çoğunu eleştiriyorum.Bazılarına kızıyorumYa bak gerçekten,katılan emek veren birisi banan sonuna kadar eleştiri yapsın dinlerim,dikkate alırım çünkü bilirim ki o aşamalardan geçmiş.
Sen ne hakla karşıdan eleştiri yapıyorsun.ha yaptığı da tırı vırı eleştiri.yapıcı olmak değil niyeti besbelli
Bizi beğenmediler yineNoluyo gene burada
Oriana,Elif Eylül,Cantanem,Elalis. Bu hafta da 3 fasulye eklenecek,7 olacaklarNevreste 7 fasulye kim, merak ettim
Doğru mezelerde sen 1. ben 2 oldumBilmiyom valla attim ama kac defa
Katılanları ben de eleştiriyorum,kendim dahil :)Bende bunu diyorum işte ve çoğunu eleştiriyorum.Bazılarına kızıyorum
Okurlarsa gelip bana diyebilir arkadaşlar
Bende katılıyorum sizi derinden anlıyorum:)
Kim ne dedi neredeBizi beğenmediler yine
Anladık fasulyeyizOriana,Elif Eylül,Cantanem,Elalis. Bu hafta da 3 fasulye eklenecek,7 olacaklar
Pogcada sen varmiydinDoğru mezelerde sen 1. ben 2 oldum
Tavukta sen çoğumuzu geçtin
Başka ortak katıldığımız olmadı