- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Amin hemsomAllah sizin gonlunuze gore versin hemsom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hemsomAllah sizin gonlunuze gore versin hemsom
Daha 2 tane varGüzel fikirmiş.
Açılıyoruz sanki yarışma bitti
Aklimda cizdimSoy ağacı yapıyorlar yaÖyle herkes dizilsin ellerinde pınar beyaz
Ben son haftaya saklıyorum içimdeki cevherleriDaha 2 tane var
Bende mi öyle yapsamBen son haftaya saklıyorum içimdeki cevherleri
Bence öyle. Olana kadar Pınar beyaz ile ne anılarımız olur ne anılarımızBende mi öyle yapsam
Acikcasi bende sıkıldim ama surekli alinti yapiyorlar elestirdim diye kendince laf carpitma vs yapiyorlar neden?onlara da sorun lutfenArtık gülüp geçsek miYani konu çok uzadı.
Yorumlarınıza ve fikirlerinize saygı duyuyoruz.
Biz sadece sizden emeğe saygı istiyoruz.
Yani burası yemek bölümü polemiğe ne gerek var
Ben onlarada uzatmayalım diye yazdımAcikcasi bende sıkıldim ama surekli alinti yapiyorlar elestirdim diye kendince laf carpitma vs yapiyorlar neden?onlara da sorun lutfen
TesekkurlerBen onlarada uzatmayalım diye yazdım
Benim olmadığım kesin
Yumurta kırın içine 1 dolu kaşık pınar beyaz az tuz pul biber 1 kaşık yulaf ekleyin ince öğütülmüş olandan.. İnanamaz ınız tadına.Bu arada omlette denemedim hiç deniycem
Kısmet bakalım :)Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunaz demişler.2 KERE YİNE VAR YARIŞMA,BENCE SİZ DE KATILIN,ALNINIZIN AKIYLA KAPIN PINARLARI .Her hafta 3 kişi kazanıyor 1sene beleşe pınar beyaz
Not:Bağırmadım Caps Lock açık kalmış.
O kesinResmen ilk 16 dayım
Ya bu kadar kompleks sizi yormuyor mu (bakın size karar vermişim rahat bir nefes alabilirsiniz). Yani güldüm diye alındınız mı gerçekten? Hemen beğenmedim e basmalar falan teşekkürler dediniz latife olsun diye ricalar yazıp güldüm, bana türkçe dersi vermeye kalkmanıza gerek yok bu konuda kimsenin beni uyarmasına gerek duymayacak kadar hassasımdır zaten ben hiç merak buyurmayınız efendimNe cevap ama ricalar diye bir kelime yok turkhce de orjinali rica ederim dir ..
Mevzu su sizinle konusmaktan tarifi imkansiz bir mutluluk duyuyorum fakat biraz sinirler bozulmus sanirim herseye gulmek anlamsiz ,tuhaf ....ayrica siz mi? sen mi ?birini secip ordan mi devam etsek...
CıkSende varsın demek aralarında
Ya üçüncüsün ya ondördüncü bildim mi
Tamamdır tarif için teşekkür ediyorumYumurta kırın içine 1 dolu kaşık pınar beyaz az tuz pul biber 1 kaşık yulaf ekleyin ince öğütülmüş olandan.. İnanamaz ınız tadına.
Kısmet bakalım :)
Ha birdeNe cevap ama ricalar diye bir kelime yok turkhce de orjinali rica ederim dir ..
Mevzu su sizinle konusmaktan tarifi imkansiz bir mutluluk duyuyorum fakat biraz sinirler bozulmus sanirim herseye gulmek anlamsiz ,tuhaf ....ayrica siz mi? sen mi ?birini secip ordan mi devam etsek...