Canım lütfen uzatmayalım kapattık bitti dedikYa bu kadar kompleks sizi yormuyor mu (bakın size karar vermişim rahat bir nefes alabilirsiniz). Yani güldüm diye alındınız mı gerçekten? Hemen beğenmedim e basmalar falanteşekkürler dediniz latife olsun diye ricalar yazıp güldüm, bana türkçe dersi vermeye kalkmanıza gerek yok bu konuda kimsenin beni uyarmasına gerek duymayacak kadar hassasımdır zaten ben hiç merak buyurmayınız efendim
Uzatmak istemiyorum, tekrara düşüyoruz, siz en iyisi bir kahve yapıp için sinirleriniz yatışsın
Ha bu arada turkhce yazmanız ironidir umarım
Uzatan taraf ben değilim, çok kompleksli çıktı arkadaş yani teşekkür ederim yazısına rica ederim değil de ricalar yazdım diye bu ne tepkidir, cevap vermek zorundaydım kusura bakmaCanım lütfen uzatmayalım kapattık bitti dedik
Boşa gideceksin şimdi ne güzel yarışıyoruz ve heyecan varUzatan taraf ben değilim, çok kompleksli çıktı arkadaş yani teşekkür ederim yazısına rica ederim değil de ricalar yazdım diye bu ne tepkidir, cevap vermek zorundaydım kusura bakma
Çocuksuz fotolardan biriyim ama yana yakıla çocuk aradım çekim için :) bence en mutlu an bir annenin çocuğuyla olduğu anBaskasi olma kendin ol boyle cok daha guzelsin ....
Evet alinmayin ama fikrimi belirtmek istiyorum ,ilk yarismada cocuklu fot cok tatliydi fakat burada orjinallik lazim cunku zaten o yapildi ,birbirne benziyor( Allah bagislasin hepinizin cocugunu ) kres gibi yarismami olur? yapmayin kizlar boyle
Oysaki ben yeni gelmiştim nevoşCanım lütfen uzatmayalım kapattık bitti dedik
Gobek? kurdan ? Kuzum esin degilim ben onu genelde erkekler yaparÇocuksuz fotolardan biriyim ama yana yakıla çocuk aradım çekim için :) bence en mutlu an bir annenin çocuğuyla olduğu anyani eleştirin de eleştiri gibi olsun,göbek kaşıyıp,kürdan karıştırırken şuna da bi yorum sallayayım gibi değil
Her hafta ayrı polemikOysaki ben yeni gelmiştim nevoş
Göbek kaşımanın cinsiyeti mi olurmuşGobek? kurdan ? Kuzum esin degilim ben onu genelde erkekler yapar
Her mahallenin bir delisi olduğu gibi aynıHer hafta ayrı polemik
Bir şey demiyoruz.Buyrun siz yapın görelim diyoruzBu sefer hatalı oluyoruz
Yani ters bir şey demiyoruz.Buyrun hodri meydan
Çocuk varsa yapma bak tutmuyormuşGeldim ama istediğim performansı göremedim YineNe yapacağımı şaşırdım artık
Boşa gideceksin şimdi ne güzel yarışıyoruz ve heyecan varSenin için üzülüyorum. Yoksa tabi ki cevap vereceksiniz
Kreş gibi olur, park gibi olur , beğendiğinize oy verin geçin. Keşke ben de çocuk koysaydim. İnsanları neden kırıyorsunuz? Pınar Beyazla güzel bir an. O kişilerin güzel anı bu resimler. Sizin güzel anlarınızı da görürüz umarım.Gobek? kurdan ? Kuzum esin degilim ben onu genelde erkekler yapar
Kesinlikle.İcraat önemli
Haftaya ne yapcan cantanem ona goreGeçen haftada pembik gelin olmuştuk. Bu hafta kreş olduk. Haftaya Allah kerim
KesinlikleHaftaya ne yapcan cantanem ona goreayyy ben çocugu cikarttim busfer
Bu hafta bana ödünç verir misin EylüşüHaftaya ne yapcan cantanem ona goreayyy ben çocugu cikarttim busfer