- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Teşekkür ederim canım oyun icinBoşver kız koy sen ben sana oy verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım oyun icinBoşver kız koy sen ben sana oy verdim
Katılmam mı yazmışım ki,katılalım dedim yaEkmeğe beyazda mı süremiyorsun
Tamam askoİkimiz katılacağız aşkom Bizi kimse geçemez bombayı patlatacağız
Tamam katıl ne kızıyorsunKatılmam mı yazmışım ki,katılalım dedim ya
Burda da tutacakmis hemso,senin orasi yüksek, daha çok tutuyorAyyy deme icimi yakiyosun ben kaldimya tepede napcam ben
Aşkom benim oyları görüyorsun değil miTamam asko
kuzum ironi yaptim yaaa...gülün gecin ya gülün gecinTürkçe yazmak istediniz galiba?
Yazım yanlışlarında hassassınız diye uyarayım dedim.
Allah bereket versin askomAşkom benim oyları görüyorsun değil mi
72 olmuş
Sizi mi kırcamkuzum ironi yaptim yaaa...gülün gecin ya gülün gecin
Artık gülüp geçsek miYani konu çok uzadı.kuzum ironi yaptim yaaa...gülün gecin ya gülün gecin
Benim anlamada mı sorun var 72 oy nerede var ki?Aşkom benim oyları görüyorsun değil mi
72 olmuş
Bak Fülüz gülüyor inanmıyorAllah bereket versin askom
17 benim yaGönül gözü açık olanlar görebiliyorBenim anlamada mı sorun var 72 oy nerede var ki?
Beklesin, son gülen iyi gülerBak Fülüz gülüyor inanmıyor
Ne demek ben kızına verdim iyi yapmışsın koymuşsunTeşekkür ederim canım oyun icin
Allah bereket versin canim daha 2gunde ne oylar alirsinBak Fülüz gülüyor inanmıyor
Maviş geldim ve gidiyorum herkese hayırlı akşamlar ❤ kocacım böğün sayfaya girecekmiyim diyesim var ezan okunacak ben kaçtım gelirim akşam öpüldünüz
Pandemi zamanı nasıl bir sunum bekliyorlar. Bir türlü memnun olmuyor kimse. Elimizde tabak ağaca mı çıkalımHer hafta bir olay
Aynen aşkomBeklesin, son gülen iyi güler
Aaaa hemende koruma içgüdüsüBeklesin, son gülen iyi güler