- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
İnşaallah canım yaa. Eski günleri çok özledimOlmazsa olmaz onlar ahh bitse şu illet de ağız tadıyla piknikler yapabilsek eskisi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canım yaa. Eski günleri çok özledimOlmazsa olmaz onlar ahh bitse şu illet de ağız tadıyla piknikler yapabilsek eskisi gibi
Çok özledikAynen şuan onlar ne kadar lüks harıka bısey geliyor dimi aynı bende oyle dusundum canım yaa
Neden acaba
Hiç heyecan yokGerçekten yatıcakmısın
Napiyim kiz sabah ezenina kalkiyorum bidaha uyumuyorumGerçekten yatıcakmısın
Gercekten nevoşum en kısa zamanda döneriz inşallah hepmdua edıyorum artık herkes cok bunaldıÇok özledik
1 saat var dahaKapanışa doğru bir oyda bir oydur verdi ve zirvede bıraktı
Evet canım çok bunaldıkGercekten nevoşum en kısa zamanda döneriz inşallah hepmdua edıyorum artık herkes cok bunaldı
Hak geçmesin ,neden demeyin diye son dk ya ayarladım1 saat var daha
Hemde hiç abla bu nasıl fülüzHiç heyecan yok
Onu sona atalımHemde hiç abla bu nasıl fülüz
Hiç heyecan yok
Evet nevos aslında cıksak cıkarız gezmeye fakat vırus illetide korkutuyor malesef kuralları çiğnemek istemiyor insan o yuzdenEvet canım çok bunaldık
Çok şey istemiyoruz
Nevoş valla yazdıklarına sasirmadim desem yalan olur dedim nevoşa noluyoHaklısın canım bende doluymuşum gördünüz
Yeminle okumadımOkumuşsun kıvırma şimdi
Hadi bul Da atKeske sayfayi bulsamda atsam olanlari☹
Kul hakkı canım, ya birine bir şey bulaştırırsakEvet nevos aslında cıksak cıkarız gezmeye fakat vırus illetide korkutuyor malesef kuralları çiğnemek istemiyor insan o yuzden
Ebeee sendemi birütüs birdaha biri gelse catlasanda patlasanda soylemicem.kim oldugunu
Hakediyor ama uyumakta neymişOnu sona atalım
Aynen oyle ayy allah korusun artık ne diyelimKul hakkı canım, ya birine bir şey bulaştırırsak
İçimden ne çıktı O ben değilim canımHiçbir zaman öyle davranmadım kimseyeNevoş valla yazdıklarına sasirmadim desem yalan olur dedim nevoşa noluyo