Gitmesin yaaa nıck degıstırme suren dokunca gerı al o nıckii
Profilide kapatmış zalımmm direk tiklamistimAynen ya birileri nick değiştirsin bana haber versin bende sallayayım
İyiki dogdun iyiki bizimlesin dogum günün kutlu olsun
Neyi kutluyoruz canım... afiyetle yiyin inşallah.
Ama izliyoruz ondan anlamak lazımProfilide kapatmış zalımmm direk tiklamistim
Doğum günün kutlu olsun canım
Valla ne yerdim he
Dün doğum günümdu abla kızlar parti varmı diye sormustuda burdan, dün yapamadık bugün kutluyoruz bizde ailecek ondan atayım dedimNeyi kutluyoruz canım... afiyetle yiyin inşallah.
Yaaa anlamıda guzelmiş aslında tamda profil fotona uygunn alışırım inşallaahTeşekkür ederim ablacım amin cumlemizinkini
Oriana da sormuştu fincede pencereden içeri sızan günes ışınlarının oluşturduğu görüntü ,güneşin yakaladigi an demek
FenalaaaarAma izliyoruz ondan anlamak lazım
Teşekkür ederim ablacimmmDoğum günün kutlu olsun canımAfiyet olsun
Yine yeeeeValla ne yerdim hetekrar kutlu olsun canım
O kadar dilin içinden Fince güzel bir nick seçmen de muhteşem olmuş.Teşekkür ederim ablacım amin cumlemizinkini
Oriana da sormuştu fincede pencereden içeri sızan günes ışınlarının oluşturduğu görüntü ,güneşin yakaladigi an demek
Sen gene öyle dersin kuzumYaaa anlamıda guzelmiş aslında tamda profil fotona uygunn alışırım inşallaahama yınede sen benım kukrim dıye aklımda yer ettın
Teşekkür ederim fistigim tatlummİyiki dogdun iyiki bizimlesin dogum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim ablacımO kadar dilin içinden Fince güzel bir nick seçmen de muhteşem olmuş.hayırlı olsun.
Afiyet olsuuun diyetteyım ben sadece şu üstteki fındık parcalarından 5 tane yıyebılırım
BendeAfiyet olsuuun diyetteyım ben sadece şu üstteki fındık parcalarından 5 tane yıyebılırım
Kukriiiiş kac gundur bulmaya calıstıgım minik senin kızınmııss bayıldım dusununce gözlerden anlamalıydım aslında boncuk boncuk senşnkiler gibi maşallah saglıkla buyusün