- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Sosyalin alintida farkettimGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyalin alintida farkettimGünaydın
O yarışma bitti mi canım...Abla 1. yarışmada 9 numara:)
Gece 12 de bitiyor ablam:)O yarışma bitti mi canım...
Geçen olanlardan doluydum zaten. Üstüne böyle olması, ne bilim. KaldıramadımBen tepkine şaşırdım
Haklısın canım bende doluymuşum gördünüzGeçen olanlardan doluydum zaten. Üstüne böyle olması, ne bilim. Kaldıramadım
CanımIşe yaradiysam ne mutlu bana
Yaaa yerim o göbüşüüüEki Görüntüle 2779740 burda kule yaptim anne beni çek
Alışırsın be gülümYa ben ama şimdi kukriem diye etiketlemeyi alistim onu nasıl aklımda tutcam
Ne oldu yaaa biri sayfa nosu versinde okuyayim ne munzurluk yaptınız yineGeçen olanlardan doluydum zaten. Üstüne böyle olması, ne bilim. Kaldıramadım
Sanada iyi geldi bencede. Arada sırada böyle yapalım.Haklısın canım bende doluymuşum gördünüz
Boşver perim. Aşkolar iş başında gibi bişey işteNe oldu yaaa biri sayfa nosu versinde okuyayim ne munzurluk yaptınız yine
Aynen ya birileri nick değiştirsin bana haber versin bende sallayayımSanada iyi geldi bencede. Arada sırada böyle yapalım.
İnşallah ah kukris ah geri dön yaaaa çok tatlı maşallah kızın kuzumyaaa yerim ben onuuuu op benim için prensesiAlışırsın be gülüm
Kukrimm neden kendine bunu yaptıııınnn kukrim nerde şimdiiiAlışırsın be gülüm
Fena keklenmissin anlaşılanBoşver perim. Aşkolar iş başında gibi bişey işte
Sağol canım öperim öperim tabiİnşallah ah kukris ah geri dön yaaaa çok tatlı maşallah kızın kuzumyaaa yerim ben onuuuu op benim için prensesi
GittiKukrimm neden kendine bunu yaptıııınnn kukrim nerde şimdiii
Bana denk gelmesin mümkünseAynen ya birileri nick değiştirsin bana haber versin bende sallayayım
Fena keklenmissin anlaşılan