yaaa hayırlısı olsun ınsallah ablaBilmiyorum ne olacak,yaşı küçük daha birberilerine ne verebilirler ki ne konuşacaklar bide.
Göreceğiz bakalım 1 ay diyorum en fazla.
Neler yaptim abla keske yese her yemegi saglikli olsunda baska bisey istemiyorumKilosu iyiyse sağlık durumu iyiyse çok zorlama o zaman,gerçi her yemeğin tadınıda alması lazım.
Kesinlikle yaşayıp göreceğizyaaa hayırlısı olsun ınsallah abla
Bazı çocuklar öyle işte,yemezler istemezler biraz daha büyüsün mutlaka değişiklik olacaktır ondada.Neler yaptim abla keske yese her yemegi saglikli olsunda baska bisey istemiyorum
Teşekkür ederim canımBi tane kupkek (kapkek, bunu da Türkçe nasil yazacagimi sasiriyorum, cupkek bu da sacma oluyo yari İng. yari Türkçe:)),
Üstüne Pınar beyazla yapilmis krema,
Sekerlemeler suslemeler,
İsteyenler üstüne bir minik mum,
Masada-sehpada Pinar beyaz kutusu (tercihen biraz arkada ve cok hafif bulanik görüntülü),
İcecek,
Mini doğum günü kutlaması
Blue_Peri yarismaya katilacaksan konsept ister misin doğum gününü henüz geçirmiş biri olarak ?
Oldu galibaAy sizdedemi ayni bana Özel sandım
Oldu oldu ay yarabbim neler çıktı öyleOldu galiba
Ben pek mutfakta hamarat değilim, fotoğraf çekmeyi biliyorum biraz sadeceTeşekkür ederim canımyarışmaya alalım senide
Evet ben gönderdim
Van kahvaltısı hazırladım ben. Tüm apartmanı çağırdım. Eller, gözler, surat, ayak, bacak ne varsa her şey gözüküyor
Öyle diyenlerde ne cevherler çıkıyorBen pek mutfakta hamarat değilim, fotoğraf çekmeyi biliyorum biraz sadecehanimlarimiz becerikli, sizler yarışın, kalbî başarılar diliyom
Nooolmus kiOldu galiba
Site japoncaya döndü biaraNooolmus ki
hadı yaaa allahtan bana denk gelmedı caponcam yok cunkuuuSite japoncaya döndü biara
Sihirli annemOldu oldu ay yarabbim neler çıktı öyle
Site japoncaya döndü biara