Aman olmasın yaŞimdi daha iyi gene olmasında
Aynen olmasın gene sinir geliyor sonraAman olmasın ya
Ben korktum oyle karışık çıkınca, hangi dil belli değildiAynen olmasın gene sinir geliyor sonra
Süpersin canımGunaydin.
Nevreste abla acikladi mi bilmiyorum ama bu bana bi fotograf yarışması gibi geldi, sevgili markamiz Pınar öyle istemiş diye anladim. Mutlu an olarak da evde yaşadığımız hoş anlardan bir örnek istemis. Tabii ki kadrajda Pinar beyaz olacak
belki masada bi kenarda cocugunuzun Takdir belgesi veya karnesi durabilir, kutlama yapilacak gibisinden.
Belki masada esinizin aldığı yüzüğün kutusu görünebilir (ici boş olsa da biz görmeyiz), bi özel günü kutlayacakmissiniz gibi mesela.
Veya bekarlar icin de bu konsept kutlama veya evlilik teklifi durumu için kullanılabilir.
Hamileler ve/veya taze bebekliler, bebiş patiği koyabilirler cay içtikleri sehpanin uzerine, tabii sehpada Pinar beyazla yapılmış tatlıları da olacak
Böyle degisik konseptler geldi benim aklıma.
Sizlere fikir olsun diye yazmak istedim.
Görmedim ben onu sayfa sürekli döndüğü için bakmadım bileBen korktum oyle karışık çıkınca, hangi dil belli değildi
Kayıp cancagizim
Evvet canım aynen öyle olacakGunaydin.
Nevreste abla acikladi mi bilmiyorum ama bu bana bi fotograf yarışması gibi geldi, sevgili markamiz Pınar öyle istemiş diye anladim. Mutlu an olarak da evde yaşadığımız hoş anlardan bir örnek istemis. Tabii ki kadrajda Pinar beyaz olacak
belki masada bi kenarda cocugunuzun Takdir belgesi veya karnesi durabilir, kutlama yapilacak gibisinden.
Belki masada esinizin aldığı yüzüğün kutusu görünebilir (ici boş olsa da biz görmeyiz), bi özel günü kutlayacakmissiniz gibi mesela.
Veya bekarlar icin de bu konsept kutlama veya evlilik teklifi durumu için kullanılabilir.
Hamileler ve/veya taze bebekliler, bebiş patiği koyabilirler cay içtikleri sehpanin uzerine, tabii sehpada Pinar beyazla yapılmış tatlıları da olacak
Böyle degisik konseptler geldi benim aklıma.
Sizlere fikir olsun diye yazmak istedim.
Daha iyi olmuş, bosverGörmedim ben onu sayfa sürekli döndüğü için bakmadım bile
Kesin yemek yapıyordur paşasına yada tatlıKayıp cancagizim
Kalktım hemen ondan görmedimDaha iyi olmuş, bosver
Baklava bile açabilirKesin yemek yapıyordur paşasına yada tatlı
Kalktım hemen ondan görmedim
Sofrayı arşa çıkardımIddialı
BekliyoreSofrayı arşa çıkardım
Becerikli zaten yasocanBaklava bile açabilir
Masallahi var evetBecerikli zaten yasocan
Gene zorlaştı sayfa işi
Gelmedi mi hala
Masallahi var evetBenim şimdilik normal